Katsekontakti: 3 vinkkiä, joiden avulla oppia katsomaan muita silmiin

katsekontakti

Kuinka oppia katsomaan muita silmiin ilman, että se on liian vaikeaa, ikävää ja pelottavaa? Videolla muutama testattu ja hyväksi todettu vinkki :)!

Katsekontakti on mielestäni siitä tärkeä aihe, että se on ”välttämätön paha” myös kaikille, joita ei ihmisten kanssa oleminen muutoin niin hirveästi kiinnostaisi. Elämän läpi on vaikea selvitä ilman, että joutuu toistuvasti tilanteisiin, joissa muiden silmiin katsominen on jossain määrin melkeinpä vaatimus. Silmiin katsomista ei ikään kuin pääse elämässä pakoon. Siksi se on tärkeä taito ottaa haltuun.

Toisaalta se on myös hienompia sosiaalisia taitoja ja kommunikaation muotoja, joita meillä ihmisinä on käytössämme. Silmissä ja katseessa on mahtavaa voimaa, jonka kokeminen on toisinaan upeaa. Erityisesti läheisten ihmisten kohtaaminen hyvän katsekontaktin tasolla on upeaa, mutta on se hienoo kyky myös arkisissakin tilanteissa.

Katsekontakti: 3 vinkkiä, joiden avulla oppia katsomaan muita silmiin

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 • M

  Reply Reply 09.11.2017

  Moi! Löysin sun videot vähä aika sit youtubesta, oot ihan huippu! Ja tän videon aiheeseen liittyen, näin sut yks päivä ohimennen ku astuin junasta pasilassa. Katoit mua silmiin ja hymyilit. Niin pieni juttu, mut piristi mun päivää ihan uskomattomasti! :)

  • Jevgeni

   Reply Reply 10.11.2017

   Moi ja kiitti, koitan kovasti :))! Aika hauska sattuma toi videon aihe ja toi tapahtuma! Tää et tunnistetaan kadulta on mulle verrattain uus juttu, hämmentävää :o!

Leave A Response

* Denotes Required Field