Haastattelu-videoblogi Pietari Murtomäen kanssa: Motivaatiota ja sosiaalisia taitoja

motivaatiota

Tänään on tarjolla motivaatiota ja sosiaalisia taitoja haastattelu-videoblogin muodossa. Kuinka motivoitua tekemään asioita, jotka eivät huvita? Entä kuinka löytää ympärilleen motivoituneita ja elämässään eteenpäin tähtääviä ihmisiä? Entä kuinka antaa ja vastaanottaa palautetta sosiaalisissa taidoissa kehittyäkseen?

Uusi suomalainen self-help-videobloggari Pietari Murtomäki kutsui minut joitain viikkoja sitten haastatteluun. Kannoimme pari nojatuolia keskelle Rautatientoria ja juteltiin näistä ja monista muista aiheista. Keskustelu on näissä videoissa hieman rönsyilevää videoitten leikkausten vuoksi, mutta sisältö hyvää. Vilkaise, jos motivaatio, itsensä kehittäminen, sosiaaliset taidot ja vastaavat aiheet kiinnostavat!

Voit tutustua myös Pietarin youtube-kanavaan tästä linkistä. Osa hänen sisällöistään on englanniksi, mutta osa myös suomeksi :).

Motivaatiota ja sosiaalisia taitoja

Ensimmäinen osa tästä:

Ja toinen osa tästä:

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Response

* Denotes Required Field