Näin muistat nimet: 5 tehokasta tekniikkaa

5 tekniikkaa nimien muistamiseen

Onko tapanasi unohtaa juuri tapaamiesi ihmisten nimiä? Niin minullakin. Nimien unohteluun on kuitenkin olemassa ratkaisu: koko joukko erilaisia muistitekniikoita, joiden avulla muistat nimet helposti. Esittelen viisi niistä tässä videoblogissa:

PS. Ihan huippua, jos jaksat liittyä youtube-kanavani seuraajaksi, se tekee minut kovin iloiseksi Voit tehdä sen klikkaamalla tästä :)

Rakkaudella,

Jevgeni

(Visited 212 times, 1 visits today)

3 comments… add one

 • Soile Tou 17, 2016, 11:04 am

  Hei!

  Onkohan tämä tulossa julkaisuun myös tekstinä? Aihe osuu ja uppoaa, mutta ajankäytöllisistä syistä itse mieluummin luen kuin katselen videoita. Toki joskus voi periaatteesta livetä, mutta huolestuneena seuraan, miten yksi jos toinenkin mielenkiintoinen blogi muuttuu videoblogiksi – ja siirtyy samalla pois seurannastani… Toivottavasti tälle ei käy niin, koska kirjoituksiasi on ollut mukava lukea!

  • Jevgeni Tou 17, 2016, 9:04 pm

   Moi :)

   Blogitekstien julkaisumäärä pysyy samana kuin ennenkin, eli ei vähene. Videoblogit ovat sitten lisäys niille jotka kattelee mieluummin videoita. Itselleni videot ovat toistaiseksi lisärasite sillä en ole ko. hommassa kovin taitava, mutta koska blogi on myös businesta ja koska youtube on tällä hetkellä maailman ylivoimaisesti ylivoimaisin markkinointikanava, niin niitäkin on alettava tekemään :)

   Tuplakäsittelyä eli saman aiheen tekstiksi ja videolle laittamista tulen tekemään silloin kun aika antaa myöten, mutta ihan kaikkea ei välttämättä tule tuplana. Tätä nimiaihetta olin joskus kolmisen vuotta takaperin jo käsitellyt, videolla esitetyt tekniikat ovat siinä jo mainittu :) http://elaparemmin.fi/blogi/9-tapaa-parantaa-nimimuistiaan/

   • Soile Tou 18, 2016, 1:53 am

    Kiitos vastauksesta. Kiva kuulla, että tämä löytyi vielä kirjallisenakin. Täytyypä käydä lukemassa. Ja onnea videomaailman haltuunottoon, vaikka itse en sitä tulekaan seuraamaan :)

Leave a Comment