black friday elä paremmin

Black Friday -alennukset: Kaikki eKirjat ja verkkokurssit -50%

Olen aiemmin ohittanut tämän "musta perjantai" -kulutusjuhlan kiukkuisella olankohautuksella, mutta tässä sitä ollaan, tällä kertaa osallistun siihen itsekin. Psyykkasin itseni mukaan sillä verukkeella, että myyn sentään verrattain tervehenkisiä tuotteita, jotka ovat vieläpä sähköisiä. Ehkä näitäkin on mukava ostaa alennuksella. Kiitos ja anteeksi.
vahvistuuko itsetunto iän myötä

Vahvistuuko itsetunto iän myötä?

Vahvistuuko itsetunto iän myötä? Tuleeko ihmisestä itsevarmempi esimerkiksi viisastumisen ja elämänkokemusten kertymisen myötä? Lisääntyykö kaikkien ihmisten itsetunto iän myötä, vai ovatko tietyn tyyppiset henkilöt tässä jonkinlaisessa etulyöntiasemassa?
kuinka vaarallista stressi oikeasti on

Kuinka vaarallista stressi oikeasti on? (videoblogi)

Hei! Tämänkertaisessa videoblogissa on aiheena stressin vaikutus kehoomme. Videolla mainitut aiheet ovat itse valitsemiani ja mielestäni tärkeitä esimerkkejä, mutta video ei missään nimessä ole kaikenkattava. Videon voi katsoa alta tai tästä
kuinka löytää suomalaisia ystäviä

Kuinka löytää suomalaisia ystäviä?

Hei! Teen toisinaan pientä yhteistyötä Suomi Sujuu -järjestön kanssa. Kyseessä on taho, joka opettaa suomen kieltä ulkomaalaisille ja on täten mukana ulkomaalaisten henkilöiden integroimisessa suomalaiseen yhteisöön. Mielestäni on tärkeää, että Suomessa
morkkis on mahdollisuus

Häpeän käsittely: morkkis on mahdollisuus

Tänään pohdimme näkökulmia, joiden avulla morkkiksen ja siihen liittyvän häpeän kohtaaminen voisi tuntua edes hieman helpommalta. Emme kuitenkaan tee sitä mielestäni jo liian kulunesta näkökulmasta, jossa korostetaan "omista virheistä oppimista" ja ajatellaan "virheiden olevan pohjimmiltaan siunaus".