liikemerkki 8.1.2016

(ILMOITTAUDU TÄSTÄ)

Haluatko oppia työllistymään?

  • Harmittaako työttömänä olo?
  • Ahdistaako istua kerta toisensa jälkeen työkkärin työllistymiskursseilla ja CV-pajoissa, joissa et opi mitään uutta?
  • Kyllästyttääkö saada aina vain postia, joka alkaa sanoilla ”Kiitos hakemuksestasi, mutta valintamme ei kohdistunut sinuun”?
  • Ärsyttääkö, kun haluamasi työpaikan vie lopulta aina joku muu, vaikka tiedät olevasi loistava työntekijä?

Mitä jos ottaisit työnhaun lopullisesti haltuun ja oppisit saamaan töitä?

Työnhaussa köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat: Toiset saavat jatkuvasti työtarjouksia, toiset taas eivät ankarasta etsimisestä huolimatta löydä mitään töitä. Tule Rehelliseen Työnhakuvalmennukseen oppimaan keinot ja temput, joita ”isot pojat” käyttävät työnhaussa ja varmista työpaikka lopultakin myös itsellesi!

Tilastojen mukaan vain 1/5 avoimista työpaikoista tulee julkiseen hakuun. Todennäköisesti taistelet juuri näistä työpaikoista satojen ja tuhansien muiden työnhakijoiden kanssa. Tule oppimaan, kuinka erotut satojen hakijoiden joukosta ja teet työllistymisestäsi paljon todennäköisempää.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tämä ei ole mikään jeejee-henkinen motivaatioluento. Päinvastoin, meidän suusta kuulet työnhaun epäreilusta sekä synkästä puolesta ja opit keinot taistella niitä vastaan. Jos työnhaussa epäonnistuminen kyllästyttää, tämä luento on sinulle, tervetuloa!

Luennolla käsittelemme aiheita kuten:

  • Työnantajan ymmärtäminen: Mitä työnantajan päässä liikkuu, kun hän etsii uusia työntekijöitä? Kuinka teet itsestäsi sellaisen hakijan, jota työnantaja ei voi olla ohittamatta?
  • Kuinka teet hakemuksestasi ja CV:stasi sellaisen, että ne erottuvat satojen muiden hakijoiden joukosta?
  • Kuinka luot itsellesi voittamattoman asenteen ja opit keskeisimmät työnhakutaidot, joiden avulla työtä irtoaa väkisinkin ennemmin tai myöhemmin?

Saat luennon jälkeen itsellesi myös tehokasta oheismateriaalia luennolla käsitellyistä aiheista, joiden avulla viet työnhakusi seuraavalle tasolle. Tervetuloa luennolle!

Tämä kaikki vaivaiseen ja lompakkoystävälliseen 20,00 € hintaan.

Ajankohta 8.1. klo 12:00-15:30.

Paikka: Pasila, Helsinki (Tarkempi osoite löytyy kuitista)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

Katso myös:

MENESTY TYÖNHAUSSA -VERKKOKURSSI

Asutko muualla kuin pääkaupunkiseudulla, etkä pääse siksi luennolle? Ei hätää. Ajattelimme laittaa tämän pian saataville myös verkkokurssin muodossa. Jos haluat oppia työllistymään, ilmoittaudu kurssin ennakkolistalle TÄSTÄ ja saat sähköpostiisi tiedon heti, kun saamme kurssin nettiin!

Kaikkea hyvää sinulle ja upeaa alkanutta vuotta!

Terkuin,

Jevgeni Särki ja Rohkeuskoulun tiimi