hymyily

Hei ja tervetuloa viikoittaisen videoblogin pariin. Tänään aiheena on hymyily ja siihen liittyvä pieni ja pikainen tekniikka mielipahan ja pahan mielen vähentämiseen.

Sen lisäksi että kyseessä on hassu ja välillä yllättävänkin toimiva tekniikka, halusin tehdä tämän videon myös toisesta syystä. Täällä Suomessamme vallitsee hymyilyyn liittyen hieman oudohko ja kaksijakoinen kulttuuri. Toisaalta olemme pääasiassa mukavia ja kohteliaita ihmisiä, jotka hymyilevät melko paljon jopa tuntemattomille ja jotka osaavat pitää hymyilyä arvossaan. Toisaalta taas hymyilyä varsinkin “turhissa” tilanteissa pidetään usein jotenkin typeränä, epäaitona ja pahimmillaan jopa epärehellisyyden merkkinä.

Hymyily on kuitenkin mukavaa puuhaa, joten vahvistetaan sen mainetta myös näin epäsuoraan tällaisen pienen ja käyttökelpoisen hymytekniikan kautta. Mukavia katseluhetkiä :)!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni