Hei ja tervetuloa sivuilleni!

Nimeni on Jevgeni Särki. Olen itsevarmuuskouluttaja, ammattipuhuja ja tietokirjailija. Nykyään myös bloggaan ja videobloggaan ammatikseni. Tämä Elä Paremmin -blogini on ollut aktiivinen vuodesta 2011.

Haastattelujani olen kerännyt tänne. Mahdolliset haastattelupyynnöt ja muut yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen jevgeni@rohkeuskoulu.fi , kiitos paljon!

Näitä asioita teen:

Puhun ja esiinnyn

Teen luentoja, koulukäyntejä sekä pidän erilaisia kursseja ja työpajoja yksityishenkilöille, yrityksille ja kouluille. Vuonna 2016 esiinnyin keskimäärin kerran viikossa.

Valmennan ja toimin yksilöterapeuttina

Työskentelen myös yksilöterapeuttina. Erityisesti olen erikoistunut auttamaan itsevarmuus- ja omanarvontunteeseen liittyvissä asioissa.

Kirjoitan

Olen kirjoittanut ja julkaissut neljä sähköistä kirjaa. Lisäksi kirjoitan Suomen suurinta yhden henkilön ylläpitämää elämäntaitoblogia, jossa on yli 600 artikkelia ja joka tavoittaa yli 1000 itsensä kehittämisestä kiinnostunutta ihmistä päivittäin.

Videobloggaan

Aloitin videoblogini vuoden 2016 huhtikuussa ja siitä lähtien olen julkaissut n. videon viikossa. Videoblogini hakee yhä suuntaansa ja videotaitonikin kaipaavat paljon kehitystä, mutta katsotaan, mitä tästä ajan kanssa tulee :)! *Linkki videoblogiin*

Koulutus

Ylempi taso:

  • Psykologian perusopinnot (aineopinnot meneillään) (Helsingin yliopisto)
  • Liiketalouden & yrittäjyyden tradenomitutkinto (Haaga-Helia AMK)

Alempi taso:

  • Ylioppilastutkinto
  • Tietojenkäsittelyn perustutkinto

Asiakkaita