Hei ja tervetuloa sivuilleni!

Nimeni on Jevgeni Särki. Olen itsevarmuuskouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Tällä hetkellä opiskelen myös psykologiksi. Tämä Elä Paremmin -blogini on ollut aktiivinen vuodesta 2011.

Haastattelujani olen kerännyt tänne. Mahdolliset haastattelupyynnöt ja muut yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen jevgeni@rohkeuskoulu.fi , kiitos paljon!

Näitä asioita teen:

Puhun ja esiinnyn

Teen luentoja, koulukäyntejä sekä pidän erilaisia kursseja ja työpajoja yksityishenkilöille, yrityksille ja kouluille. Vuonna 2016 esiinnyin keskimäärin kerran viikossa.

(Päivitys: Vuodesta 2018 olen asunut ulkomailla ja pitämieni koulutusten määrä on tämän vuoksi vähäisempää. Käyn kuitenkin Suomessa aina tarvittaessa).

Kirjoitan ja videobloggaan

Olen kirjoittanut ja julkaissut neljä sähköistä kirjaa. Lisäksi kirjoitan Suomen suurinta yhden henkilön ylläpitämää elämäntaitoblogia, jossa on yli 600 artikkelia ja joka tavoittaa yli 1000 itsensä kehittämisestä kiinnostunutta ihmistä päivittäin.

Videoblogini taas aloitin vuoden 2016 huhtikuussa ja siitä lähtien olen julkaissut videoita tasaisen epätasaisesti. Videoiden aiheena ovat pääasiassa itsevarmuus ja sosiaaliset taidot. *Linkki videoblogiin*

Koulutus

Ylempi taso:

  • Psykologin opinnot, valmistuminen 2023) (Helsingin yliopisto & Baltian kansainvälinen akatemia)
  • Liiketalouden & yrittäjyyden tradenomitutkinto (Haaga-Helia AMK)

Alempi taso:

  • Ylioppilastutkinto
  • Tietojenkäsittelyn perustutkinto

Asiakkaita