Moi!

Ensimmäinen kesäkuuta tämäkin sivusto täyttää lopultakin vuosia. Ajattelin että sen kunniaksi kiittelisin kaikkia lukijoita (myös niitä jotka lähinnä nillittävät kaikesta, ilman teitä tämäkin sivusto olisi paljon laaduttomampi), mutta sittenpä tajusin etten oikeastaan tarvitse mitään erikoisia merkkipäiviä voidakseni tuntea kiitollisuutta teitä kaikkia kohtaan.

Joka tapauksessa, KIITOS.

Toivon että edes jostain jutuistani on ollut teille hyötyä. Toivon myös että jatkatte juttujeni seuraamista. Erityiskiitokset vielä kaikille juttujani täällä tai muualla kommentoiville, palaute on aina tervetullutta ja se on useassa tapauksessa johtanut tämän sivun tai juttujeni tason parantumiseen.

Vuodessa on ehtinyt tapahtua mukavan paljon. Sivuston ulkoasu on päivittynyt parikin kertaa (koska olin typerä ja kitsas enkä heti viitsinyt satsata maksulliseen julkaisupohjaan). Juttujen aiheet ovat muuttuneet alkuaikojen suorittamisen ihannoinnista (olinpa mä silloin pihalla!) ja yrityksistä muuttaa ympäröivää maailmaa nykyiseen vaivattomampaan elämään ja tunnemaailman käsittelyyn.

Kävijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti ja ajoittaiset +10 000 uniikin päiväkävijän piikit ovat olleet erityisen mukavia. On tosin ollut äärimmäisen yllättävää mitkä jutut lyövät lopulta läpi. Esimerkiksi juttu “10 ikävää tosiasiaa, joiden hyväksymisestä on hyötyä” toi tänne muutamassa päivässä monta kymmentä tuhatta kävijää, vaikka olin itse sitä kirjoittaessani mieltänyt sen turhahkoksi täytejutuksi. Samoin on ollut jännää huomata kuinka jonkun semijulkkiksen nimeä käyttämällä saa moninkertaisesti enemmän huomiota kuin jonkin oikeasti merkityksellisen jutun kirjoittamalla.

Tätä kirjoittaessani on mukavaa huomata, että olen nyt vuodenkin jälkeen tästä hommasta ihan yhtä innoissani kuin vuosi takaperin. Oikeastaan ajatus tästä sivustosta on paljon vanhempaa perua, ensimmäinen lapionpisto taisi olla joskus helmikuun alussa, julkaisu sitten vasta kesäkuussa. Niin pitkä aika alun ja julkaisun välillä johtui siitä, että halusin avata sivuston, joka jo julkaisussa sisältää tarpeeksi luettavaa. Lisäksi mulla ei ollut niin minkäänlaista käsitystä sivuston rakentamisesta ja ylläpitämisestä, joten senkin selvittelyyn meni oma aikansa.

Ja ihan kivasti sitä materiaalia on vuodessa ehtinyt näköjään siunaantua. Vuosi sitten sivulla taisi olla 20 artikkelia, nyt niitä näyttäisi olevan noin 140. Ehkä kymmenisen juttua olen kokonaan tuhonnut, koska ne olivat joko aivan uskomattoman typeriä tai koska olin jotenkin muutoin pihalla niiden aiheen suhteen. Niistä saatu palaute on tosin ollut jokaisena kertana mukavan opettavaista, joten hukkaan ei ole mennyt sekään vaiva. Että vastaisuudessakin sitä palautetta kiitos ;—)

Mutta joo, tämän oli tarkoitus olla vain lyhyt inffopäivitys eikä mikään novellinalku, joten hei hei, normaali päivitystahti jatkuu taas pian, kunhan olen saanut purettua lomani aikana kertyneet rästityöt :)