Karla & Jevgeni: Ajankäyttö, miau ja suuret suunnitelmat

karla nieminen 2

Hei! Tänään blogissa toinen osa keskustelusta, jossa aiheena yrittäjän tehokkuus ja ajanhallinta. Aiheesta kanssani on puhumassa ihmissuhdetaitovalmentaja Karla Nieminen Jäänmurtajat Oy:stä. Keskustelemme ajanhallinnan lisäksi myös siitä, kuinka pitää oma elämä kasassa myös silloin, kun tekemistä on todella paljon. Keskustelun ensimmäinen osa löytyy täältä. Siinä puhumme sosiaalisista taidoista, kuten ihmisten lähestymisestä, keskustelujen aloittamisesta sekä torjutuksi tulemisen kestämisestä.

Videon voi katsoa alta tai tämän linkin takaa. Kiitos kiinnostuksesta ja mukavia katseluhetkiä!

Pahoittelut hieman hiljaisesta ja kohisevasta äänenlaadusta. Tämä oli ensimmäinen koskaan tuottamamme video, emmekä vielä ihan osanneet virittää videon asetuksia kuntoon. Mutta ihan kuunneltava tämä toivottavasti on, vaikka näistä ajoista onkin opittu paljon.

Kyseessä on tosiaankin ensimmäinen tämän kaltainen video, jossa olen mukana ja jos rehellisiä ollaan, tuntui tämän tekeminen todella kuumottavalta! Se, että videon sai kuitenkin valmiiksi, on osoitus siitä, että omia pelkojaan ei tarvitse aina ottaa tosissaan. Vaikka tämän kuvaaminen pelottikin, niin tässä sitä edelleen ollaan: hengissä ja terveinä, eikä videokaan ole pienestä amatöörimäisyydestään huolimatta erityisen huono. Tämä on hyvä ajatus muistettavaksi: vaikka pelottaakin, hommat saa kuitenkin usein hoidettua ihan kunnialla.

Rakkaudella,

Jevgeni

PS. Lisää videoita löytyy videoblogistani – Terkkuja tulevaisuuden Jevgeniltä vuodelta 2021! Hyvinhän tämä videoiden tekeminen lähti lopulta käyntiin! Videoiden tekeminen tuntui vaikealta aika pitkään, mutta lopulta helpotti. En voi väittää, että vieläkään nauttisin kameran edessä heilumisesta, mutta pelko ja ahdistus ovat sentään kadonneet.

PPS. Karla Nieminen on sittemmin kirjoittanut myös erinomaisen ihmissuhdetaitokirjan, Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin. Luin tämän muutama vuosi sitten ja oli rautaista tavaraa. Suosittelen, mikäli koet, että ihmissuhteissasi olisi parantamisen varaa.

(Teksti ja video on julkaistu alunperin 18.12.2013 ja päivitetty 14.4.2021).

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia