karla nieminen jäänmurtajat oy

Hei! Tällä kertaa blogissani on jotakin hieman erilaista, nimittäin elämäni ensimmäinen videoblogi! Kanssani videolla esiintyy ihmissuhdetaitovalmentaja Karla Nieminen, Jäänmurtajat Oy -nimisen yrityksen perustaja.

Videolla jutustelemme tärkeistä sosiaalisuuteen liittyvistä aiheista, nimittäin ihmisten lähestymisestä, keskustelun aloittamisesta sekä torjutuksi tulemisesta. Mikäli koet, että nämä aiheet ovat tuottaneet haasteita myös omassa elämässäsi, vilkaise ihmeessä video! Kiitos ja mukavia katseluhetkiä :)!

Kyseessä on muuten ensimmäinen tämän kaltainen video jossa olen mukana ja jos rehellisiä ollaan, tämän tekeminen kuumottu todella paljon! En kerro tätä säälipisteiden toivossa (ihan vähän vain…), vaan ensisijaisesti siksi, että kyseessä on jälleen osoitus siitä, että omia pelkojaan ei tarvitse aina kuunnella. Vaikka tämän kuvaaminen pelottikin, niin tässä sitä edelleen ollaan: hengissä ja terveinä, eikä videokaan ole pienestä amatöörimäisyydestään huolimatta erityisen huono. Tämä on hyvä ajatus muistettavaksi: vaikka pelottaakin, hommat saa kuitenkin usein hoidettua ihan kunnialla.

Rakkaudella,

Jevgeni

PS. Lisää videoita löytyy videoblogistani – Terkkuja, Jevgeni tulevaisuudesta vuodelta 2021. Hyvinhän tämä videoiden tekeminen lähti lopulta käyntiin! Videoiden tekeminen tuntui vaikealta melko pitkään, mutta lopulta helpotti. En voi väittää, että vieläkään nauttisin kameran edessä heilumisesta, mutta pelko ja ahdistus ovat sentään kadonneet.

PPS. Karla Nieminen on sittemmin kirjoittanut myös erinomaisen ihmissuhdetaitokirjan, Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin. Luin tämän muutama vuosi sitten ja oli rautaista tavaraa. Suosittelen, mikäli koet, että ihmissuhteissasi olisi parantamisen varaa.

Mikä fiilis tekstistä jäi?
Sai ajattelemaan!
Sai ajattelemaan!
0
Tykkäsin!
Tykkäsin!
0
En tykännyt!
En tykännyt!
0