katsekontakti

Kuinka oppia katsomaan muita silmiin ilman, että se on liian vaikeaa, ikävää ja pelottavaa? Videolla muutama testattu ja hyväksi todettu vinkki :)!

Katsekontakti on mielestäni siitä tärkeä aihe, että se on “välttämätön paha” myös kaikille, joita ei ihmisten kanssa oleminen muutoin niin hirveästi kiinnostaisi. Elämän läpi on vaikea selvitä ilman, että joutuu toistuvasti tilanteisiin, joissa muiden silmiin katsominen on jossain määrin melkeinpä vaatimus. Silmiin katsomista ei ikään kuin pääse elämässä pakoon. Siksi se on tärkeä taito ottaa haltuun.

Toisaalta se on myös hienompia sosiaalisia taitoja ja kommunikaation muotoja, joita meillä ihmisinä on käytössämme. Silmissä ja katseessa on mahtavaa voimaa, jonka kokeminen on toisinaan upeaa. Erityisesti läheisten ihmisten kohtaaminen hyvän katsekontaktin tasolla on upeaa, mutta on se hienoo kyky myös arkisissakin tilanteissa.

Katsekontakti: 3 vinkkiä, joiden avulla oppia katsomaan muita silmiin

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni