Itsevarmuus: Eroon sosiaalisesta jännittämisestä

75,00 

Osasto:

Kuvaus

Tuntuuko sosiaalisissa tilanteissa oleminen hankalalta tai epämiellyttävältä?

Kammoksutko esimerkiksi esitelmien pitämistä koulussa, puheenvuoroja työpaikan palaverissa tai uusiin ihmisiin tutustumista?

Onko sinulla usein tunne, että muut arvioivat sinua ja suoriutumistasi? Pelkäätkö epäonnistumista tai itsesi nolaamista? Ahdistaako ajatus siitä, että muut näkevät jännittämisesi?

Et ole yksin. Saatat olla yksi yli miljoonasta suomalaisesta, joiden elämää sosiaalisten tilanteiden pelot ja jännittäminen rajoittavat.

Nämä ja vastaavat kokemukset ovat yleisiä sosiaalisten tilanteiden pelon ja ahdistuneisuuden oireita. Kyse on yleisestä, mutta raskaasta ja elämää häiritsevästä vaivasta, joka on onneksi hoidettavissa.

Itsevarmuus: Eroon sosiaalisesta jännittämisestä -verkkokurssi on tehokas ja laaja kokonaisuus sosiaalisten pelkojen, jännittämisen ja ahdistuneisuuden omahoitoon.

Kurssi perustuu tutkittuun tietoon ja pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) metodeihin.

Mikäli ujous, sosiaalinen epävarmuus ja jännittäminen sosiaalisissa tilanteissa vaivaa, tämä kurssi on juuri sinulle.

Kurssin hintaan sisältyy myös suosittu sähköinen Eroon ujoudesta -kirja (344 sivua).

Lisätietoa verkkokurssista löydät täältä.

(Huom! Kurssin tunnukset aktivoituvat arkisin enintään muutama tunti ostotapahtuman jälkeen. Iltaisin ja viikonloppuisin aktivoitumisessa saattaa mennä muutama tunti pidempään.)