kuinka aloittaa keskustelu

Kuinka aloittaa keskustelu kiinnostavan ihmisen kanssa? Millaisia asioita kannattaa huomioida ja mitä EI kannata keskustelun aikana tehdä? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin uusimmalla videolla, check it out! :)

“Kuinka aloittaa keskustelu” on yksi tämän sivuston haetuimpia aiheita hakusanojen määrän perusteella. Halusin tuoda tätä aihetta esiin tällä kertaa siksi, että keskustelujen aloittamiseen liittyy todella paljon sellaista “turhaa kipua”. Meillä on kyseiseen aiheeseen liittyen usein todella paljon todella turhia, paikkaansapitämättömiä ja vahingollisia ajatusmalleja, joiden vuoksi niinkin kivasta ja mukavasta asiasta kuin ihmisiin tutustumisesta ja heidän kanssaan keskustelemisesta tulee asia, joka on täynnä uhkia ja pahaa mieltä.

Tiedän kokemuksesta, että näistä haitallisista ajatusmalleista voi onneksi päästä myös eroon. Olin aikoinaan itse todella ujo ja epävarma, mikä selkeästi vaikeutti elämästä nauttimista. Videossa mainittuja toiminta- ja ajatusmalleja muuttamalla voi onneksi elämästä saada nautinnollisempaa mys tällä tasolla. Mukavia katselu- ja kuunteluhetkiä :)!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni