Kurssit ja valmennukset (lisää sosiaalista itsevarmuutta)

Olen ammatiltani sosiaalisen itsevarmuuden kouluttaja. Tarjoan sekä ryhmille, että yksilöille suunnattuja valmennuksia erilaisiin sosiaalisuuden haasteisiin. Alla on listattuna tällä hetkellä tarjoamani kurssit ja valmennuspalvelut. Kiitos tutustumisesta!


Verkkokurssi: Eroon jännittämisestä

Häiritseekö sosiaalinen ahdistuneisuus ja jännittäminen elämääsi? Kyseessä on hyvin yleinen, mutta vaiettu vaiva. Jännittämistä ja ahdistuneisuudesta voi onneksi päästä eroon. Siitä ei tarvitse kärsiä koko loppuelämäänsä. Tässä tärkeimmät opit jännittämisen vähentämiseen verkkokurssin muodossa.

Tutustu verkkokurssiin täältä.

Rohkeuskoulun tehovalmennus

Sosiaaliseen itsevarmuuteen liittyvät haasteet ovat usein yksilöllisiä ja vaativat siksi yksilöityä lähestymistapaa. Rohkeuskoulun tehovalmennuksessa pyrimme tunnistamaan, kuinka juuri sinun haasteesi saadaan ratkeamaan.

Lue lisää tehovalmennuksesta täältä.


Esiintymisvalmennus

Onko edessäsi julkista esiintymistä vaativa tilanne? Oletko ehkä lupautunut pitämään puheen ystävän häissä tai lapsesi valmistujaisissa, mutta tuleva tilanne jännittää kovasti?

Ei hätää. Esiintymisvalmennuksessamme tunnistamme syyt jännittämisen taustalta ja etsimme niihin ratkaisut pehmeästi ja inhimillisesti.

Lue lisää ja tutustu aiheeseen tarkemmin täältä.

Miesvalmennus

Onko mielessäsi jokin mieheyteen liittyvä haaste? Miehenä oleminen on toisinaan raskasta, eikä siitä aina kehtaa avoimesti puhua. Miesvalmennus on "no bullshit" -otteella toteutettua, asiallista keskustelu- ja ongelmanratkaisuterapiaa miehille.

Lue lisää ja tutustu aiheeseen tarkemmin täältä.


Suosittelen myös: Kurssit kehon fyysiseen hyvinvointiin

Fyysinen hyvinvointi on vähintään yhtä tärkeää kuin henkinenkin hyvinvointi. Pidän itse huolta kunnostani ja lihasteni hyvinvoinnista näillä laadukkailla fysioterapia-verkkokursseilla. En halua käyttää liikuntaan ja lihashuoltoon aikaa, mutta haluan voida hyvin. Näissä löytyy samanaikaisesti sekä laatu, että tehokkuus.

Nämä kurssit tarjoaa Kunnontuki -niminen yritys, jonka perustajat tunnen henkilökohtaisesti ja joiden palveluita olen käyttänyt aiemminkin. Kokemus on ollut hyvä ja palvelu paitsi asiantuntevaa, myös tuloksellista.

Älä kärsi niskajumeista
-verkkokurssi

Verkkokurssi niskan seudun hyvinvointiin. Teen itse paljon istumatyötä, minkä vuoksi niska kipeytyi aiemmin herkästi. Kipeä niska taas ei tee ketään iloiseksi. Tämän kurssin tekniikoilla vaivasta pääsee eroon.

Tutustu kurssiin tarkemmin täältä.

Kunnon kotitreenit
-verkkokurssi

Verkkokurssi tehokkaaseen ja keholle hyvää tekevään kotiliikuntaan. Kurssi yhdistää keholle terveelliset tavat liikkua (vältä venähdykset ja paikkojen rikki meneminen) tehokkuuteen ja hyviin tuloksiin. Treenit eivät vaadi erikoisvälineitä, vaan onnistuvat kokonaan kotioloissa.

Tutustu kurssiin tarkemmin täältä.


En ole vielä varma / haluaisin kuulla lisää...

On hyvin tavallista, että moni pohtii kurssille tai valmennukseen osallistumista pitkiäkin aikoja. Tavallista on myös se, että kurssi tai valmennus kiinnostaisi, mutta elämäntilanne ei ole siihen juuri nyt täysin oikea.

Jos tunnistat tästä itsesi, ei hätää. Kiirehtiä ei tarvitse eikä kannata. Voit liittyä ilmaiselle tiedotuslistallemme ja saada toisinaan tietoa palveluistamme. Näin voit pitää asian mielesi perukoilla ja pohtia mahdollista osallistumista rauhassa ja ajan kanssa.

Tiedotuslistalle pääset liittymään täyttämällä allaolevat kentät. Roskapostia en lähetä, enkä tuki sähköpostilaatikkoasi liiallisella määrällä viestejä.

arrow
arrow