Tämä yksi kysymys takaa sinulle seksiä ja/tai parisuhteen

kysymys jolla saa seksia kysymys jolla saa parisuhteen

Tämän tekstin aiheena on yksittäinen, tärkeä kysymys jolla saa seksiä ja/tai parisuhteen. Aiemmin tässä blogissa julkaistut, parisuhteen löytämiseen ja seksin saamiseen liittyvät kirjoitukset ovat herättäneet sen verran huomiota ja palautetta (löydät ne täältä ja täältä), että haluan suoda aiheelle vielä yhden tekstin. Tämänkertainen teksti on vieraskynä The Next Level –valmentajalta Lauri Mäkiseltä, joka ennen nykyistä toimintaansa kirjoitti seuranhakua käsittelevää Täyden kympin metsästys –blogia.

Erityisesti Laurin teksti on suunnattu henkilöille, jotka kivenkovaan uskovat, etteivät tule löytämään itselleen seuraa, vaikka mitä tekisivät. Samalla tämän tekstin sisältö on sovellettavissa muihinkin elämänalueisiin kuin vain seuranhakuun. Päästetään siis Lauri ääneen, mukavia lukuhetkiä!

Tämä yksi kysymys takaa sinulle seksiä ja/tai parisuhteen

Otsikossa on annettu ns. törkeä lupaus. Tulen paljastamaan maailmasi mullistavat maagiset viisi sanaa. Ei kuitenkaan mennä asioiden edelle. Ollaksesi valmis ottamaan menestyksen salaisuuden vastaan, sinun on luettava tämä teksti kokonaisuudessaan.

171 senttinen introvertti, jolle sosiaaliset tilanteet ovat myrkkyä. Siksi hän erakoituu. Joskus humalapäissään estot putoavat ja tämä mies on hetken jopa viihdyttävä. Aikanaan edessä on kuitenkin väistämättä laskuhumala, kun maksa polttaa alkoholin verestä. Samalla haihtuu sujuva ulosanti ja edessä on paluu pelkojen ja estojen maailmaan.

Tarinan mies elää hyvin niukkaa ja vaatimatonta elämää. Rahaa ei ole ylimääräistä. Ulkonäkökään ei ole sellainen, että naiset juoksisivat perässä.

Tällaisista lähtökohdista aloin kirjoittaa Täyden kympin metsästys –blogia huhtikuussa 2014. Ei minulla ollut mitään käsitystä, miten naisia saadaan. Silti uskoin, että on pakko olla keino, jolla minäkin voin onnistua.

Aikaa on kulunut puolitoista vuotta. Matkan varrelle on mahtunut paljon kaunista pintaa. Urheilijoita, taiteilijoita, malleja, uranaisia… Ollakseni rehellinen, varmaan puolet naisista on ollut minua pidempiä, parempituloisempia ja muutenkin viehätysvoimaltaan ”eri liigasta”.

Nyt paljastan, kuinka minä sen tein.

Ajattelusi on vinoutunut

Oletko eri mieltä? Sinun tapasi tarkastella maailmaa on oikea?

Voit kapinoida vastaan, mutta ajattelusi todellakin on vinoutunut. Ei hätää, meidän kaikkien on. Sitä sanotaan kognitiiviseksi vinoumaksi.

Yleisin kognitiivisista vinoumista on vahvistusvinouma. Kun sinulla on jostain asiasta ennakkokäsitys, alat etsiä ympäristöstä vahvistusta uskomuksellesi.

Yksi minun ennakkokäsityksistäni liittyi pituuteen. Syytin lyhyttä varttani siitä, että naiset eivät kiinnostuneet minusta. Aloin etsiä ympäristöstä vahvistusta uskomukselleni. Kohtasin naiset tappiomielialalla leuka rinnassa. Arvatenkaan en saanut kaipaamaani huomiota, joten latasin lisää syyllisyyttä itselleni siitä, että olen lyhyehkö mieheksi.

Mitä enemmän syytin pituuttani, sitä vähemmän minulla oli uskoa itseeni ja mahdollisuuksiini. Ja mitä vähemmän minulla oli uskoa, sitä vähemmän tuli tuloksia. Ja sitä enemmän syytin itseäni.

Hain joka puolelta vahvistusta omalle uskomukselleni, jonka mukaan en voi saada naisia. Se oli melko yksinäistä aikaa. Tunsin itseni arvottomaksi.

Olin vahvistusvinouman orja. Eihän se pituus nyt herranen aika oikeasti vaikuta naisten saantiin, vaikka naiset itsekin väittävät välillä muuta. Ja perustan näkemykseni omakohtaisiin kokemuksiini. Viisi viimeisintä tapailukumppaniani ovat olleet kaikki minua 4-12 senttiä pidempiä.

Vinkki miehille: Jos nainen sanoo sinua lyhyeksi, voit laukaista kylmän viileästi toisen alla olevista kommentista:

  • ”mä olen keskittänyt kasvuni jonnekin ihan muualle”, ja katsot itseäsi noin 20cm navan alapuolelle
  • ”vaakatasossa tilanne tasoittuu”, säilytä intensiivinen katsekontakti hymyillen

Maaginen kysymys, joka avaa seksihanat

Odotat jo todennäköisesti viiden sanan ihmevärssyä, jonka lausumalla saat kenet haluat. Tällainen tosissaan on olemassa. Tämä kysymys ei kuitenkaan ole suunnattu himojesi kohteelle, vaan itsellesi.

Meillä jokaisella on ydinkysymys, jonka ympärillä koko elämä pyörii.

Pyöriikö mielessäsi jokin alla olevista kysymyksistä?

Miksi minä en saa?

Miksi muut saavat?

Miksi minulle käy aina näin?

Vahvistusvinouman myötä alat etsiä vahvistusta uskomukselle, jonka mukaan sinä et saa kumppania tai seksiä. Aivosi vaativat tasapainoa, joka on linjassa maailmankuvasi kanssa. Jos et omana itsenäsi onnistu mokaamaan potentiaalista juttua, alat alitajuisesti sabotoida mahdollisuuksiasi. Päädyt todennäköisesti tekemään jotain typerää. Myöhemmin kysyt, miksi sinulle aina käy näin.

Siirryt niukkuudesta runsauteen, kun luovut paskasta ydinkysymyksestä korvaten sen paremmalla. Kysymyksen asettelussa pitää olla tarkkana, sillä mielesi tulee vahvistamaan uskomusta, jonka kysymys tuo mukanaan.

Minä kysyn itseltäni:

Mitä voin tehdä menestyäkseni enemmän?

Menestys merkitsee minulle vapautta tehdä mitä haluan, kenen kanssa haluan ja niin paljon kuin haluan. Kun kysyn itseltäni, mitä voin tehdä menestyäkseni enemmän, vahvistusvinouma viskaa minut positiiviseen kierteeseen.

Kysymys itsessään asettaa ennakkokäsityksen, jonka mukaan minä en ole avuton uhri. Minulla on valta ja kyky tehdä jotain, jolla pystyn saamaan menestystä.

Lisäksi kysymykseen kuuluu, miten voin menestyä enemmän. Ennakko-oletuksen mukaan olen jo nyt menestyvä ja voin toimia saadakseni lisää.

Mieti, mitä uuden kysymyksen asettaminen tekee itsetunnollesi. Ja seuraavaksi ehkä arvaat, miten potentiaalinen seksikumppani reagoi varmuuteen ja hyvään oloon, joka sinusta säteilee.

Miten ydinkysymys muutetaan? Sitä ei yhdellä blogitekstillä tehdä. Voit kuitenkin tehdä jo nyt jotain. Aloita siitä, että tykkäät The Next Level –Facebook-sivusta. Sitä kautta saat tiedon tulevista teksteistäni, joissa käsittelen aihetta.

———

Kiitos Lauri! Tekstissä kuvattu ydinkysymyksen muuttaminen on omasta mielestänikin loistava tekniikka, jota voi käyttää ihan kaikilla elämänalueilla, eikä vain viehättävyytensä lisäämiseksi.  Olen itse soveltanut sitä esimerkiksi

  • liiketoiminnassa (”Miksi en saa tuloja” -> ”Kuinka saisin enemmän tuloja”)
  • myyntitaitojen oppimisessa (”Miksi olen näin huono myyjä” -> ”Kuinka voisin oppia paremmksi myyjäksi”)
  • keskustelutaidoissa (”Miksi onnistun sanomaan aina jotain tyhmää ja noloa” -> ”Miten oppisin taitavammaksi keskustelijaksi”)
  • työnhaussa (”Miksi en saa töitä” -> ”Miten voisin kehittyä vastustamattomaksi työnhakijaksi”)
  • esiintymistaidoissa (”Miksi mokaan kaikki esiintymiseni” -> ”Miten voisin oppia taitavammaksi ja itsevarmemmaksi esiintyjäksi”)
  • ja moneen moneen muuhun.

Parempien kysymysten esittäminen on loistava pohjataito. Oikeiden kysymysten avulla asetat ikään kuin pohjan tulevalle kasvulle ja kehitykselle ja sitä kautta kaikille tuleville onnistumisillesi.

Rakkaudella,

Jevgeni

“Kysymys jolla saat parisuhteen tai seksiä -teksti on alunperin ilmestynyt

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

viehtymys

Deittailun haasteet: Viehtymys ei synny hetkessä

Yksi aikuisten deittailun suurimmista haasteista on deittailijoiden kiireisyys. Ihmisten tapaamiselle ei tahdo riittää oikein aikaa ja siksi uusia ihmisiä tavataankin varsin harvoin ja lyhyesti. Tämä on ongelma, sillä viehtymys toiseen ihmiseen ei yleensä ole hetkessä syntyvä tunne.

Lue lisää »