Meditaatio: 9+ vinkkiä hyvään meditaatioon

95 vinkkiä hyvään meditaatioon

Hei ja tervetuloa viikoittaisen videoblogin pariin. Tällä kertaa aiheena on meditaatio ja meditaatiovinkit.

Meditaatio on aihe, joka alkaa jo yleistiedonkin tasolla olemaan asia, josta tiedetään olevan hyötyä. Valtava määrä tutkimuksia puoltaa meditoimisen kykyä vaikuttaa myönteisesti terveyteemme, mielenterveyteemme ja ajatteluumme. Vaikka tiedämmekin tämän, on meditaatiorutiinin luominen monella meistä silti heiman samanlainen asia kuin pysyvän liikuntarutiininkin luominen. Tietää, että sitä olisi hyvä tehdä, mutta se on silti jotenkin todella hankalaa.

Siksi teimme meditaatio-asiantuntija Kupariketun kanssa tällainen vinkkivideo, jossa jaamme erityisesti meditaation aloittamista pohdiskeleville suunnattuja ajatuksia, joiden avulla aloittamisesta voi tehdä itselleen helpompaa ja kivuttomampaa.

Mukavia katseluhetkiä :)!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

laheisriippuvuus

Läheisriippuvuus ja sen hoito

Tänään aiheenamme on läheisriippuvuus. Sillä tarkoitetaan tilaa, jossa henkilö on niin voimakkaasti kiinni toisessa ihmisessä, että se vaikuttaa haitallisesti hänen omaan elämään ja hyvinvointiin. Läheisriippuvainen henkilö yrittää usein kontrolloida suhteen toista osapuolta ja pitää hänet lähellään.

Lue lisää »