Milloin suomalaisilla on morkkis?

milloin suomalaisilla on morkkis

Milloin suomalaisilla on morkkis? Hauska havainto asiaan liittyen. Minulla on tässä blogissa vuonna 2013 julkaistu teksti, jonka aiheena on morkkiksen hoitaminen.

Hauska asia on se, että kyseistä tekstiä luetaan juuri tiettyinä viikonpäivinä, joka ikinen viikko: lauantaisin ja sunnuntaisin. Tämä on tietenkin merkki siitä, milloin suomalaiset tykkäävät rällätä ja bilettää, sillä morkkista tyypillisesti tunnetaan kännisekoilujen jälkeen.

Samainen teksti on erityisen suosittu myös suurten juhlapäivien jälkeen. Juhannus, vappu ja uusivuosi erityisesti. Alkoholilla lienee tässäkin niinsanotusti vaikutusta asiaan.

Tämä tuskin tulee kellekään meistä yllätyksenä. Eiköhän itse kukin ole välillä tuntenut morkkista viikonloppubileiden jälkeen. Mutta hauska ilmiö joka tapauksessa.

Pienet sille!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

laheisriippuvuus

Läheisriippuvuus ja sen hoito

Tänään aiheenamme on läheisriippuvuus. Sillä tarkoitetaan tilaa, jossa henkilö on niin voimakkaasti kiinni toisessa ihmisessä, että se vaikuttaa haitallisesti hänen omaan elämään ja hyvinvointiin. Läheisriippuvainen henkilö yrittää usein kontrolloida suhteen toista osapuolta ja pitää hänet lähellään.

Lue lisää »