Mistä puhua treffeillä? (Ja mikä on vielä puhettakin tärkeämpää?)

mistä puhua treffeillä

Hei!

Mitä sanoa treffeillä? Tämä on looginen, mutta samalla yliarvostettu huolenaihe. Tässä videoblogissa puhun siitä, mikä treffeillä onnistumiseen vaikuttaa puhettakin enemmän.

Mikäli etsit konkreettisia keskusteluideoita treffeille, tutustu mieluummin tähän tekstiin. Allaolevalla videolla lähestyn aihetta hieman erilaisesta näkökulmasta.

Video katsottavissa tämän linkin takaa tai suoraan tästä alta. Mukavia katseluhetkiä!

PS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

klikkaa verkkokauppaan


2 Comments

 • Tomppa

  Reply Reply 19.11.2018

  Oletko muuten perehtynyt tuohon kuuluisaan teoriaan, jonka mukaan 80 % naisista haluaa 20 % miehistä? Tämähän esitetään usein nykyisin faktana, ainakin tietyissä piireissä. Mitä mieltä?

  Teoria perustuu ilmeisesti jossain jenkkiyliopistossa tehtyyn tutkimukseen. Itse en löydä esimerkiksi tuoreesta finsex-tutkimuksesta mitään tällaiseen ilmiöön viittaavaa… ja tuttavapiirissäkin ihan tavismiehet tuntuvat kyllä saavat hyvin parisuhteen

  • Jevgeni

   Reply Reply 02.12.2018

   Moi Tomppa ja pahoittelut hitaasta vastauksesta! Olen itsekin kuulut tuosta lähinnä kuulopuheessa. Tuntuu, että tuo on vähän sellainen väite, joka on muuttunut yleisesti hyväksytyksi totuudeksi, koska siihen on helpohkoa uskoa. En osaa kyllä sen tarkemmin sanoa, että olisiko tuossa oikeasti perää. Jos jotain ajatuksia tuosta mutuilisin, niin tulee mieleen ainakin seuraavanlaista:

   – En yllätyisi jos valtaosa naisista tosiaan haluaisi niitä tiettyjä samoja miehiä, olettaen, että ne ovat niitä “parhaimpia” ja siten haluttavimpia, mitä se ikinä sitten käytännössä tarkoittaakaan. Koska siis, miksipä ei itselleen haluaisi parasta? Haluaminen ja todellinen valinta on lopulta kuitenkin eri asia.

   – Voihan sitä haluta jotakin ja sitten käytännössä päättyä valinnassaan johonkin ihan muuhun. Ilman, että se todellinen valinta olisi lopulta yhtään sen huonompi kuin se, mitä alunperin haluttiin. Ehkäpä valtaosa naisista haluaa niitä samoja kysyttyjä miehiä, mutta vastaavasti valtaosa sitten päätyy kuitenkin valinnassaan joihinkin muihin?

   – Tuntuu että usein ne halun kohteet (ihan sukupuolesta riippumatta) ovat hyviä juurikin halun kohteina, mutta eivät välttämättä käytännössä. Ääriesimerkki: Voihan sitä haluta teoriassa vaikka sitä menestynyttä leffatähteä, mutta haluaisiko sitten ihan oikeasti-oikeasti jakaa arkensa sellaisen kanssa? Ei välttämättä, mutta halun kohteeksi se silti kelpaa oivallisesti.

   – Ehkäpä eri elämänvaiheissa/ikäisenä on erilaista haluamista? Se, mikä tuntuu haluttavalta nuoruudessa ei välttämättä ole sitä samoissa määrin vaikkapa sitten, kun perustetaan perhettä. Tästähän on tämä kliseinen (ja ehkäpä tosi?) väite, että kun perhettä pitäisi perustaa, niin huomio siirtyy “jännittävistö pahoista pojista” “turvallisiin perusmiehiin”.

Leave A Response

* Denotes Required Field