Huomenta.

En itse usko maailmanlopun tulevan ainakaan kovin pian, mutta mitä jos niin kuitenkin kävisi? Mitä jos maailma ja sen ohella elämämme loppuisi tänään?

Koetko että pystyisit jättämään maailman ylpeänä siitä miten olet elänyt ja mitä saavuttanut? Vai menisitkö harmitellen kaikkia toteutumattomia suunnitelmiasi ja unelmiasi?

Vai oletko kenties niitä, jotka löytävät maailmanlopustakin tekosyyn olla elämättä? Tapasin tälläisen kaverin kerran. Hän oli äärimmäisen vakuuttunut maailmanlopun tulevan sitten 2012 ja että “eihän tässä enää mitään kannata yrittää”.

Maailmanloppumme voisi olla myös henkilökohtainen. Saatamme jäädä kauppareissulla auton alle, joutua narkkarin puukottamaksi tai saada putoavan kukkaruukun päähämme. Kokisitko, että olet elänyt niin hyvin, ettei maailmasta poistuminenkaan himmentäisi loistoasi? Kokisitko siihen astisen elämäsi olleen merkityksellistä ja upeaa? Kokisitko eläneesi?

Mikäli et, eikö nyt olisi korkea aika aloittaa, kun sinulla vielä on mukava määrä vuosia varastossa?

Mikä elämässäsi ei ole aivan tiptop? Mitä haluaisit lisää? Mitä sellaista haluaisit saavuttaa mitä et vielä ole saavuttanut? Nyt olisi ihan hyvä aika aloittaa!