Todella helppo ja mukava elämä: Näin saat sen

helppo ja mukava elama nain saat sen

Todella helppo ja mukava elämä olisi kiva. Onneksi sellaisen saaminen on todella yksinkertaista.

Yksinkertainen ei tosin tarkoita mukavaa. Aihe on hieman paradoksaalinen. Näin se menee:

Elämämme on sitä helpompaa ja mukavampaa, mitä enemmän elämän kannalta tärkeitä taitoja me osaamme. Esimerkiksi:

Ihminen, jolla on rautaiset sosiaaliset taidot, kokee ihmisten kanssa olemisen todella helppona ja mukavana.

Ihminen, jolla on erinomaiset kyvyt myydä ja brändätä itsensä, saa todella helposti töitä.

Ihminen, jolla on kova fyysinen kunto, kokee liikunnan ja terveydestään huolehtimisen todella helpoksi ja mukavaksi.

Ihminen, jolla on loistavat ihmissuhdetaidot, pääsee nauttimaan todella helpoista ja mukavista ihmissuhteista.

Ja niin edelleen.

Kiusallinen ongelma on kuitenkin se, että jotta itselleen saisi tällaiset rautaiset taidot millä tahansa elämän osa-alueella, joutuu näkemään aluksi kovasti vaivaa. Varsinkin aluksi näiden tärkeiden taitojen oppiminen voi olla hyvinkin raskasta.

Ajattele asiaa investoinnin näkökulmasta. Kun näemme vaivaa tärkeän taidon oppimiseksi, me investoimme omaan tulevaisuuteemme. Aluksi voi olla vaikeaa, mutta tulevaisuudessa tulee olemaan helppoa ja todella mukavaa.

Mitä paremmiksi opimme näissä tärkeissä taidoissa, sitä helpommaksi asiat muuttuvat. Myös taitojen kehittyminen nopeutuu samassa suhteessa. Aluksi taitojen opettelu on hidasta, mutta mitä enemmän opimme, sitä enemmän oppiminen nopeutuu myös jatkossa.

Useimmat ihmiset vihaavat lukea näitä lauseita! Me olemme sellaisia olentoja, jotka haluavat saada elämässään asioita helposti ja vaivattomasti. Haluamme hyviä asioita, mutta emme halua nähdä niiden eteen vaivaa.

Tällaiset ajatukset ovat tottakai mukavia, mutta samalla ne ovat vain kaunista satua. Oikea elämä ei toimi niin. Hyviä asioita ei saa ilmaiseksi. Jos et ole valmis näkemään vaivaa, otat valtavan riskin.

Voi olla, että sinulla käy tuuri ja saat olla yksi niistä harvoista onnekkaista, jotka saavat hyviä asioita ilman vaivannäköä. Sellaisiakin onnenpekkoja löytyy. Heitä on kuitenkin todella vähän. On erittäin epätodennäköistä, että tällainen arpaonni osuu juuri meidän kohdallemme.

Siksi turvallisin vaihtoehto on omaksua rautainen asenne ja opetella näkemään vaivaa. Se ei ehkä ole kivaa, mutta kiität itseäsi myöhemmin.

Muista. Olet helvetin kova tyyppi. Sinussa on valtavasti potentiaalia. Vaivannäkö kannattaa ja se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

(PS. Tiedän, että tällaisten juttujen lukeminen voi tuntua todella lannistavalta. Varsinkin, jos ei satu olemaan tällä hetkellä erityisen motivoitunut. En minäkään ole ja siksi näitä kirjoittelenkin. Useimmat tekstit ovat ensisijaisesti omasta tarpeesta syntyneitä. Jos sinusta tuntuu samalta, niin tässä alkajaisiksi muutama motivaatioon liittyvä artikkeli, joka saattaa antaa ajatuksia):

Sekä yksi tehokas unelmiensa toteuttamiseen liittyvä teksti:

Toivotan sinulle isosti tsemppiä ja menestystä!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

uudistumisen aika

Uudistumisen aika

Hei, ja toivottavasti teille kuuluu hyvää! Olen päivittänyt tätä blogia viime aikoina suhteellisen harvoin. Osittain syy on ollut se tavanomainen: kiire. On ollut kouluhommia, on

Lue lisää »