Nettideittailun haasteet -webinaari maanantaina 11.9. klo 19:00 – Ilmoittautuminen avattu

webinaari

Hei! Lovena -deittialustan perustajana tunnettu Katri Gruner järjestää maanantaina 11.9. klo 19:00 nettideitti-aiheisen webinaarin, jossa itselläni on kunnia toimia asiantuntijana. Luvassa juttua erityisesti nettideittailun haasteisiin liittyen.

Webinaari on ilmainen ja ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä. Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan!

Tässä vielä tarkempi selostus webinaarin sisällöstä:

“Nettideittailu aiheuttaa monille ihmisille nykyään turhautumista, pettymyksiä ja joskus se voi jopa tuntua ajan haaskaukselta. Monien mielestä nettideittipalvelut sopivat lähinnä yhden illan harrastustoimintaan, jos siihenkään. Mutta onko nuo palvelut täysin tuhoon tuomittu?

Ei meidän mielestä.

Muuta taktiikkaasi ja ilmoittaudu mukaan Lovenan YouTube -liveen, joka järjestetään maanantaina 11.9.2023 klo.19! Yhteistyökumppanina livessä toimii SYKE Tribe. Liven jälkeen voit lähteä kokeilemaan löytyykö parisuhde netistä helpommin kuin ennen. Takaamme, että ainakin ymmärrät paremmin koko homman psykologisen puolen! 

Liven aikana vastaamme niihin kysymyksiin ja haasteisiin, joita ihmisillä on yleensä nettideittailuun liittyen. Liven asiantuntijoina toimivat Lovenan Katri ja Jevgeni, joilla molemmilla on vuosien kokemus sinkkujen auttamisesta!

Käsittelemme livessä mm. seuraavia aiheita

  • Miten voit erottua positiivisesti omalla profiilillasi?
  • Mitä asioita sinun kannattaa välttää profiilisi kuvissa?
  • Mitä asioita sinun tulee ymmärtää nettideittipalveluiden toimintalogiikasta, jotta voit menestyä palvelussa?
  • Mikä yleensä aiheuttaa sen jos toinen käyttäjä ei vastaa viestisi aloitukseen?

Lisäksi, jos sinulla on omia kysymyksiä voit esittää niitä liven aikana! Youtube-liveen osallistuminen ei vaadi tilin luomista ja voit osallistua myös nimimerkillä. Käy ilmoittamassa itsesi mukaan ja saat muistutusviestin automaattisesti ennen liven alkua.  “

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia