onnellinen elämä

“Luuletko että positiivisuus on vain hymyä ja naurua?

Tuntuuko että maailma on ikävä ja ahdistava paikka?

Haluaisitko elää parempaa ja onnellisempaa elämää?

Se on mahdollista.”

Jos maailma tuntuu synkältä, raskaalta ja vaikealta ja haluat saada asiaan jonkinlaista muutosta, haluan suositella ystäväni, valmentaja Mikko Heikkisen “Onnellinen elämä” -lyhytkurssia. Olen testannut Mikon metodit ja voin suositella niitä täysin. Olen itsekin samoja metodeja käyttäen muuttanut maailmankuvani paljon onnellisempaan ja myönteisempään suuntaan. Jos onnellisempi elämä innostaa, uskon, että tämä kurssi on askel oikeaan suuntaan!

Tässä vielä kurssin esittelyteksti. Ostolinkki löytyy esittelyn lopusta!


 

Onnellinen elämä -kurssi 18.5.2017

“Luuletko että positiivisuus on vain hymyä ja naurua?

Tuntuuko että maailma on ikävä ja ahdistava paikka?

Haluaisitko elää parempaa ja onnellisempaa elämää?

Se on mahdollista.

Nimeni on Mikko J. Heikkinen ja olen entinen pessimisti, masennuksen kokemusasiantuntija (olen siis sairastanut masennuksen ja parantunut siitä), rohkeuskouluttaja, esiintyjä, blogaaja ja puhuja. Opetan työkseni ihmisiä parempaan ajatteluun, syvempään ymmärrykseen ja parempaan elämään.

Ajatukset luovat tunteemme ja tunteemme luovat ajatuksiamme. Oppimalla paremmin ymmärtämään omaa ajatteluaan ja sitä, miten maailma toimii ja millainen maailma todellisuudessa on, antaa avaimet onnellisempaan elämään.

Yksi erottava tekijä ihmisen ja eläimen välillä on kyky mielikuvitukseen. Me pystymme kuvittelemaan asioita ja annamme valtavasti arvoa kuvittelemillemme asioille, vaikka niillä ei välttämättä edes olisi mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Yksi ihminen näkee maailman paskana ja ahdistavana paikkana ja toinen ihminen taas kokee maailman olevan mahdollisuuksia täynnä ja äärimmäisen kiinnostava ja innostava paikka. Kumpi oikeastaan on oikeassa?

Miten on mahdollista, että elämme samassa ajassa ja paikassa, mutta näemme asiat noin eri tavalla?

Minä tiedän tämän, koska olen kokenut nuo molemmat maailmankuvat pääni sisällä. Ja olen onnistuneesti liikkunut tuosta ensimmäisestä, kohti tuota jälkimmäistä. Vuosia sitten, masentuneena, sairaus sai minut ajattelemaan ja tuntemaan, että ihmiset ovat perseestä (kyllä! :s) ja maailma on ikävä ja synkkä paikka. Nykyään, nyt kun olen parantunut ja ollut jo pidemmän aikaa täysin terve, niin ajattelen, ymmärrän ja tunnen, että ihmiset ovat pääsääntöisesti mukavia ja maailma on ihan hyvä paikka ????

Tällä kurssilla avaan joitain tekijöitä ja tärkeimpiä oppeja, joita olen tämän matkan aikana oppinut, jotta sinäkin voit kulkea kohti vapaampaa ja parempaa elämää, tuntea enemmän onnellisuutta ja kiitollisuutta ja uskaltaa tehdä niitä asioita joita oikeasti haluat.

VAROITUS! Tämä ei ole mikään ”magic pill” tyylinen kurssi, jossa joku lupaa antaa sinulle jonkin avaimen universumiin ja parempaan elämään hetkessä. Jos haluat pikaisen paranemisen, mene jonnekkin jossa sellainen luvataan, ja pety, koska sellaisia ei ole olemassakaan. Jos sen sijaan haluat pysyviä tuloksia ja olet valmis oppimaan uutta, niin jatka lukemista.

Minä annan sinulle konkreettisia, tutkimustuloksiin ja käytännön kokemukseen perustuvia oppeja siitä, miten me ihmiset toimimme ja miten voimme parantaa elämäämme, oppimalla uutta. Nimittäin isoimmassa roolissa tässä koko näytelmässä ovat:

Sinun aivosi.

Kyllä. Elämäsi tapahtuu pääkopassasi ja mitä sinne on ohjelmoitu, mitä tietoa sinulla on sinne varastoitunut, mitä tunteita tunnet päässäsi ja mitä asioita kohtaat elämässäsi, ne määrittävät elämäsi laadun.

Aivoissasi tapahtuvat asiat määrittävät elämäsi laadun.

Tämä on kaikkein fundamentaalein ja pohjimmaisin olemisen taso, josta lähdemme. Käsittelemme tällaisia syvän tason rakenteellisia asioita kevyellä ja ymmärrettävällä tavalla ja sitten siirrymme kohti käytännön asioita. Joten ole huoletta! Kurssi tulee olemaan täysin ymmärrettävä, tulen puhumaan selkeää suomen kieltä ja antamaan konkreettisia neuvoja, joilla voit aloittaa elämäsi parantamisen HETI ensimmäisestä päivästä lähtien. Saat neuvot henkilöltä, joka opiskelee jatkuvasti läjäpäin psykologiaa ja on itse käynyt mm. tunnelukkojen parantumisprosessin läpi, on kehittänyt ujosta ja itseään inhoavasta itsevarmaksi, rakastavaksi ja lempeäksi itseään kohtaan.

Olisi hölmöä luvata mitään ihmeparantumisia. Tämä kurssi ei pelasta maailmaasi, mutta se voi olla iso iso sysäys oikeaan suuntaan ja tämän jälkeen et välttämättä enää tarvitse minun apuani. Se on tavoitteeni. Olisi hölmöä luvata että kaikki muuttuu kerralla. Olen kokenut lukuisia muutoksia ja tiedän että valitettavasti asiat eivät ole niin. Asiat eivät muutu kerralla, MUTTA jostain täytyy aloittaa ja aivot oppivat pitkällä aikavälillä sen mitä aivoille syöttää ????

Muutos on siis enemmän kuin mahdollinen. Muutos on taattu, kun uuteen suuntaan alkaa kulkemaan. Olen nähnyt sen asiakkaissani, olen nähnyt sen ystävissäni, olen nähnyt, kokenut ja tuntenut sen itsessäni ja tiedän miten se toimii, koska olen kokemuksen lisäksi myös opiskellut sitä.

Tule siis mukaan. Aloita matka kanssani. Lupaan, että saat tarvittavat työkalut ja innostuksen muutoksen jatkamiseen. Kurssi on lyhyt, vain yksi kerta ja 3 tuntia sisältäen kaksi taukoa. Tahtimme on rento ja ilmapiiri mukavan lämminhenkinen.

Ja jos et ole tyytyväinen, niin saat mukisematta 100% rahasi takaisin. Jos en tuota sinulle arvoa, niin en tee työtäni oikein. Minulle on olennaista että asiakkaani saavat minulta arvoa ja tähän mennessä niin on onneksi tapahtunutkin, niin yksityisvalmennettavien osalta kuin kursseillakin. Joten tämä kurssi on sinulle täysin riskitön ja turvallinen hankinta. Jos haluat, niin voit myös soittaa minulle suoraan numeroon 0504098654, niin jutellaan tarkemmin ????

Nähdään siis kurssilla! Monet ihmiset vitkastelevat elämänmuutoksen kanssa. He haluaisivat parempaa elämää, mutta eivät uskalla ottaa tarvittavaa askelta ja hankkia asiantuntijan apua. Älä ole yksi niistä ihmisistä, jotka jäävät murehtimaan ja junnaavat elämässään. Tee ensimmäinen muutos nyt ja ilmoittaudu nyt heti painamalla alla olevaa linkkiä!

Ilmoittaudu kurssille tästä

 

Kaikkea hyvää ja nähdään kurssilla!

Terveisin,

Mikko J. Heikkinen”