parin päivän loma

Moimoi!

Viimeisen parin viikon ajan olen joutunut myöntämään, että on tullut ahnehdittua niin paljon hommia, ettei mistään oikein tule mitään. En ehdi tekemään puoliakaan siitä mitä “pitäisi”, sen mitä ehdin teen enintään tarpeeksi hyvin, usein huonomminkin. Jos en osaisi olla stressaamatta, niin olisin juuri nyt aika uskomattoman rikki.

Viime viikolla tuli sitten lopulta sellainen fiilis, että jos nyt ei helpota niin ei tunnu ollenkaan kivalta, ja kun tuo fiilis tulee, niin tietää että on todellakin korkea aika laskea kaikki hommat käsistään ja olla hetken tekemättä ei niin yhtään mitään.

Näin toiminkin ja kävin viettämässä ylirennon viikonlopun jossain Kangasalan metsän keskellä. Palatessani eilen takaisin oli tehtävälista tottakai paisunut paria päivää pidemmäksi, mutta ai että miten tehokas olo niiden parin rentoilupäivän jälkeen taas on! Tuntuu tietyssä mielessä jopa oudolta, että pari päivää ilman töitä saa aikaan näin energisen fiiliksen. Heti paluuni jälkeen väsäsin illalla parissa tunnissa kokonaisen päivän hommat ja sama meininki jatkuu edelleen. Voi olla ettei tätä riitä ihan hirveän pitkäksi aikaa, mutta hyvä tietää että parin päivän lomalla saa tälläistäkin aikaan!

Mitenkäs tuota muilla, pidättekö tälläisiä minilomia ja toimivatko ne teidän kohdalla?

PS. Eläparemmin-arvonta on edelleen voimassa, kannattaa osallistua :)