Seksiristiriita: Pelkäämme sitä, mitä kaipaamme eniten

seksiristiriita

Hei ja tervetuloa viikoittaisen videoblogin pariin. Tällä kertaa aiheena on seksi ja siihen liittyvä yleinen, mutta hämmentävä ristiriita.

Mitä me oikeasti ja oikeastaan haemme seksistä? Tyydytystä, läheisyyttä, hyväksyntää, kohtaamisia, mitä? Entä miksi emme osaa ottaa vastaan sitä, mitä haluamme siitä kaikesta eniten?

Tämän aiheen pohdiskelu on tärkeää siksi, että seksi ja seksuaalisuus ovat valtavan iso osa meitä ja elämäämme. Koska valtaosa meistä hakee elämässään seksiä, on hyvä olla perillä siitä, miksi sitä oikeastaan hakee. Emmehän varsinaisesti hae seksiä sen itsensä takia, vaan saamme siitä pääasiassa muita kaipaamiamme asioita.

Mukavia katseluhetkiä :)!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

 

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

viehtymys

Deittailun haasteet: Viehtymys ei synny hetkessä

Yksi aikuisten deittailun suurimmista haasteista on deittailijoiden kiireisyys. Ihmisten tapaamiselle ei tahdo riittää oikein aikaa ja siksi uusia ihmisiä tavataankin varsin harvoin ja lyhyesti. Tämä on ongelma, sillä viehtymys toiseen ihmiseen ei yleensä ole hetkessä syntyvä tunne.

Lue lisää »