22 aihetta, joista keskustella treffeillä

Kaksi sanaa: Kiusallinen hiljaisuus.

Ilmiö, joka on kautta aikojen uhannut treffejä kuin treffejä. Olit sitten muinaiskreikkalainen adonis, joka vei kumppaninsa romanttiselle piknikille Akropoliksen juurelle tai moderni tallaaja jonka häikäisevänä deittimiljöönä toimivat kaupungin trendikahvilat, eräs tunne on teille molemmille tuttu:

Kiusallinen hiljaisuus.

Kiusallisen hiljaisuuden laskeutuessa päässäsi juoksee villinä torakkalaumana koko joukko nihkeitä ajatuksia: “Pitääks toi mua jotenkin ihan jäisenä? Sosiaalisesti taitamattomana? Sulkeutuneena hissukkana? Huonona puhujana? Epävarmana? Apua pilaakohan tää nää treffit? Ehkä en heitä tarpeeksi hyvää juttua tuon mielestä? Oonkohan mä tuon mielestä ihan tylsä?

Kuulostaako tutulta? Ainakin minulle.

Hiljaisuudessa ei toki ole mitään vikaa. Toisinaan se on jopa tavoiteltava asia. On kuitenkin hetkiä, joihin ei hiljaisuutta aina kaivata ja ensitreffit ovat sellaisesta loistava esimerkki. Siksi asiansa tunteva deittailija saattaa haluta valmistautua (ehkäpä elämänsä tärkeimpiin!) treffeihin painamalla mieleen muutaman aiheen, joista puhuminen on mukavaa ja kiinnostavaa.

Ystäväni, unelmamies Olli on julkaissut omassa blogissaan kysymyksiä, joiden avulla voit viedä treffisi seuraavalle tasolle. Voit lukea kysymykset täältä. Älä kuitenkaan kysele liian innokkaasti, sillä et ehkä halua vaikuttaa Gestapon kuulustelijalta. Kuulustelu ei ole seksikästä. (Paitsi jos SM-leikit ja pitkät nahkatakit ovat juttusi!) Liiallisen kysymysten laukomisen sijaan suosittelen aloittamaan yleisen keskustelun alempana listaamistani aiheista ja antaa sen kehittyä omaan tahtiinsa. Tuloksena saattaa olla parhaimmillaan upeat treffit, joilla kohtaatte toisenne hieman tavallista syvemmällä tasolla.

Olen sisällyttänyt listaan myös sellaisia aiheita, jotka saattavat herättää närää joissakin ihmisissä. Moni voi olla sitä mieltä, että sellaisista aiheista ei kannata puhua missään, kaikkein vähiten ensitreffeillä. Ja ehkäpä näin onkin, mikäli tarkoituksenasi on pelata todella varman päälle. Monet kuitenkin kaipaavat myös seikkailua, syvällisiä ja vaarallisenoloisia keskusteluja ja sellaista yhteyttä kanssaihmisiin, jonka vain vaikeista ja yksityisistä aiheista puhuminen voi antaa. Siksi listalta löytyy sellaisiakin aiheita, joihin tarttuminen voi jotakuta hirvittää. On kuitenkin hyvä muistaa, että meitä on moneen junaan ja erilaiset keskustelunaiheet maistuvat erilaisille ihmisille.

Monesta aiheesta taitavasti keskusteleminen vaatii hieman kokemusta. Joistakin aiheista taas ei edes osaa aloittaa keskustelua ilman suurta määrää kokemusta ja itsevarmuutta. On täysin okei, mikäli jokin aihe tuntuu sinusta toistaiseksi etäiseltä tai jopa ankealta. Ehkä opit pitämään niistä kokemuksen karttumisen myötä, ehkä et ikinä. Siinäkään ei ole varsinaisesti mitään vikaa. Itse olen kuitenkin kokenut, että elämä on mielenkiintoisinta silloin, kun on valmis antautumaan keskusteluun mitä erilaisimmista aiheista.

Tässäpä siis lista aiheista, joista osan voit ottaa seuraavilla treffeillä haltuun, pitäkää kivaa :)

1. Matkailu

matkailu

Loistavia aiheita ovat ne, jotka yhdistävät ihmisiä. Matkailu on suosittua ja on todennäköistä, että sekä sinä että partnerisi olette hypänneet erilaisten kulkuvälineiden kyytiin ja suhanneet niillä eri puolille maata ja maailmaa.

Missä olette käyneet? Mistä tykkäsitte, mistä ette? Missä haluaisitte käydä, jos pääsisitte minne tahansa? Entä mitä hauskoja sattumuksia matkoilla on tapahtunut? Millaisia ihmisiä olette matkoilla tavanneet? Mitä olette oppineet elämästä matkailun ansiosta?

2. Ruoka

ruoka

Jos jokin yhdistää, niin ruoka. Harva meistä suhtautuu ruokaan niin intohimottomasti, etteikö siitä syntyisi ainakin jonkinlaista hyvää keskustelua.

Mitkä ovat suosikki- ja inhokkiruokianne? Mitä ette söisi vaikka maksettaisiin? Mikä on ollut paras ruokakokemuksenne? Missä ravintoloissa tykkäätte käydä? Missä maassa tehdään parasta murkinaa? Kuka on kuumin julkkiskokki? Mitä spesiaaliruokaa osaatte valmistaa erityisen hyvin? Entä mikä on ollut elämänne suurin ruokamoka?

3. Unelmat ja tavoitteet

unelmat

Unelmat ja tavoitteet ilahduttavat ja innostavat mieltä. Lisäksi niistä on hyvä keskustella siksikin, että täysin epäyhteensopivat tavoitteet eivät välttämättä ole se paras pohja toimivalle parisuhteelle.

Mitä unelmia teillä on? Mitä tekisitte jos saisitte muutaman miljoonan? Entä mitä tavoittelette elämässä? Mikä teitä innostaa, minkä vuoksi jaksatte herätä aamuisin?

4. Elokuvat, musiikki, viihde, julkkikset ym.

Jokainen tykkää jostakin ja inhoaa jotakin. Mitä ne ovat teidän kohdallanne? Viihde on helppoa ja kevyt aihe, josta jokainen osaa sanoa ainakin jotain.

Kuka julkkis on kuuminta hottia ja kuka ihan pelle? Mitä hyviä leffoja on tullut nähtyä? Entä mitä tykkäsitte Sannin uusimmasta albumipläjäyksestä? Millaista musaa soittaisitte jos olisitte staroja? Olisitteko samanlaisia petoja kuin Antti Tuisku? Entä mikä ajankohtainen telkkariohjelma maistuu ja mikä on ihan perseestä?

5. Taide

taide

Taide on vähän sellainen spesiaaliaihe. Jotkut eivät tykkää jutella siitä ollenkaan, mutta jos molemmat tykkäätte taiteesta, on siinä tilaisuus vaikka kuinka tajunnanräjäyttäville keskusteluille.

Ketkä ovat lempitaiteilijoitanne? Millaisesta taiteesta pidätte? Entä mitä tyylilajeja kannatatte? Mikä on huikein yksittäinen taideteos? Missä museoissa tai näyttelyissä olette käyneet? Mitä ajankohtaisia paikallisia näyttelyitä olette katsoneet? Mikä on päräyttävin taidekokemuksenne? (Ajattele, jotkut vaikuttuvat taiteesta niin paljon että saattavat jopa pyörtyä! Tosijuttu.)

6. Kirjat ja kirjallisuus

kirjat

Jos lukeminen ei ole mielipuuhaasi, et ehkä koe kirjoista puhumista kovin seksikkäänä aiheena, mutta mikäli lukeminen on lähellä teidän molempien sydäntä, niin ai että tämä toimii! Itse olen niin kirjafriikki, että minut saisi lämmiteltyä jo pelkästään aiheen mainitsemalla.

Mitkä ovat lempityylilajejanne? Mikä päräyttävin lukukokemuksenne? Minkä kirjan ottaisitte autiolle saarelle mukaan? Kuka on kirjailijaidolinne? Kenen kirjailijan kanssa haluaisitte aloittaa baaritappelun? Oletteko itse kirjoittaneet mitään? Jos kirjoittaisitte kirjan, mitä aihetta ne käsittelisivät?

7. Työ ja opiskelu

opiskelu

Aiheenahan tämä on maailman tutuin ja turvallisin ja se tuntuu nousevan väkisin eteen kaikkialla, missä ihmiset toisiaan tapaavatkaan. Mutta ei hätää, töistä ja opiskelusta keskusteleminen toimii ja pienellä kekseliäisyydellä siitä saa tehtyä jopa hemmetin kivaa.

Mitä olisivat unelmatyönne? Millaisia asioita haluaisitte tehdä päivästä toiseen? Mitä kaikkea elämän aikana olisi kiva opiskella? Mitä outoja ammatteja olisi mielenkiintoista kokeilla? Mikä on mieleenpainuvin työhön liittyvä sattumus elämänne ajalta? Mitä työtä tekisitte, jos uskaltaisitte tehdä mitä vain?

8. Urheilu ja liikunta

urheilu

Urheilua pidetään jostain syystä yhä edelleen miesten aiheena, josta puhuttaessa daamit ovat vain tiellä, mutta eipä tuo oikein pidä paikkaansa. Nykypäivän leidit tuntuvat olevan sen verran valveutunutta porukkaa, että pesevät ainakin minut urheilutietämyksellään tuon tuostakin.

Mitkä ovat lempilajejanne ja mikä on se kaikista paras joukkue? Mikä on maailman yliarvostetuin urheilulaji, entä aliarvostetuin? Mitkä urheilun huippukohdat ovat jääneet elämän varrelta mieleen? Mitä kaikkea urheilua haluaisitte elämän aikana kokeilla? Entä mitä kaikkea olette jo kokeilleet tai harrastaneet vakavammin? Keitä urheilijoita ihailette? Kenen tunnetun urheilijan kanssa harrastaisitte mieluiten seksiä?

9. Ajankohtaiset tapahtumat & uutiset

maailma

Maailmassa sattuu ja tapahtuu ja se kiinnostaa enemmän tai vähemmän kaikkia. Todelliset pelimiehet ja naiset tietysti tutustuvat päivän lehtiin ennen treffeille menoa, sillä tieto on valtaa myös näissä leikeissä.

Mitä kiinnostavaa tänään ja tällä viikolla on tapahtunut? Mikä on herättänyt kohua (joskin nykyään pitäisi ehkä kysyä, että mikä kaikki EI herättäisi kohua…)? Mistä uutisista olet innoissasi, entä mikä huolestuttaa? Onko maailma rullaamassa hyvään vai huonoon suuntaan?

10. Harrastukset ja kiinnostuksenkohteet

harrastukset

Lähes kaikilla on harrastuksia (ja jos ei ole, tuntuu se vähän epäilyttävältä…) ja niistä on pääasiassa todella kivaa jutella. Harrastukset ja kiinnostuksenkohteet myös kertovat ihmisestä paljon, joten aihe kannattaa todellakin ottaa haltuun.

Mitä harrastatte tai olette harrastaneet? Mitä harrastuksenne ovat opettaneet teille tai kuinka ne parantavat elämäänne? Mikä teitä tarkalleenottaen kiinnostaa niissä, mitä saatte niistä irti? Entä mitä vähän oudompia harrastuksia haluaisitte kokeilla? Jos voisitte harrastaa mitä tahansa, mitä se olisi?

11. Elinympäristöt, asunnot, sisustus ym.

ympäristö

Ympäristömme paitsi kiinnostaa meitä, se myös vaikuttaa siihen, millaisia ihmisiä meistä tulee. Siksi se onkin paitsi kiva, myös avaava puheenaihe.

Mistä olette kotoisin? Millaisissa paikoissa olette asuneet? Millaisia ovat olleet rakkaimmat asuntonne? Entä millaisissa paikoissa tykkäätte viettää aikaa? Entä minne suuntaatte silloin, kun haluatte olla yksin? Millaisissa ympäristöissä viihdytte parhaiten? Entä millainen olisi unelmaympäristönne tai unelma-asuntonne?

12. Muoti, vaatteet, ulkonäkö ym

muoti

Ulkonäkömme kiinnostaa meistä lähes jokaista ja lisäksi se kertoo meistä välillä hyvinkin paljon. Joillekin aihe voi olla hieman henkilökohtainen, sillä harva on täysin sinut ulkonäköönsä liittyvien asioiden suhteen, mutta yleisellä tasolla siitä on mukavaa ja helppoa jutella.

Miten tykkäätte pukeutua, mitkä ovat lempityylejänne? Millaisia värejä suositte, onko teillä jotain luottovärejä? Jos maailmassa voisi pukeutua ihan miten tahansa, miten pukeutuisitte? Entä jos teidän olisi soluttauduttava johonkin alakulttuuriin ja käyttää sille kuuluvia vaatteita, minkä alakulttuurin valitsisitte?

13. Lapsuuskokemukset

lapsuus

Jokainen on joskus ollut lapsi ja lapsuus on pääasiassa ihan kivaa aikaa. Siitä jutteleminen on usein kevyttä ja hauskaa ja se antaa hyvin tilaisuuksia kevyeen hassutteluun.

Millaisista asioista piditte lapsina? Mikä on mieleenpainuvin myönteinen lapsuusmuistonne? Mitä tykkäsitte tehdä kavereiden kanssa? Mitkä leikit olivat in? Millaisia mieleenpainuvia kavereita teillä silloin oli? Entä kuinka hyvin tulette toimeen lapsellisten puolienne kanssa nyt aikuisina?

14. Lemmikit

lemmikit

Aika harvassa tuntuvat olevan ne ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita vaihtamaan edes muutamaa juttua elukoihin ja lemmikkeihin liittyen. Vielä harvemmassa ovat ne, jotka aktiivisesti vihaavat tätä aihetta (ja sellainen tuntuu aika epäilyttävältä), joten siitä jutusteleminen on kevyttä ja turvallista. Älä kuitenkaan ole aiheesta liian innostunut, sillä puoli tuntia yhteen menoon Von Alexander Junior IV-näyttelykoirastaan puhuvaa koirafriikkiä eivät todennäköisesti jaksa kuin muut koirafriikit.

Millaisia lemmikkejä teillä on ollut? Mitkä ovat rakkaimpia eläinmuistojanne? Mikä on henkieläimenne? Oletteko kissa- vai koiratyyppejä? Jos teidän pitäisi hankkia jokin todella eksoottinen lemmikki, mikä se olisi?

15. Perhe

perhe

Perhe ja siihen liittyvät asiat yhdistävät ja kertovat ihmisestä ja tämän luonteesta. Siksi siitä voi halutessaan vaihtaa muutaman sanan.

Millaisessa perheessä olette kasvaneet? Keitä perheeseen on kuulunut, millainen suhde teillä on ollut heihin? Millaisia hauskoja perhetarinoita perheessänne kulkee? Entä mitä ajattelette perhe-asioista ylipäätään, millainen on mielestänne toimiva perhe?

HAASTAVAMMAT AIHEET

16. Maailman muuttaminen

maailma

Itse olen intohimoinen maailmanparantaja ja niin tuntuvat olevan todella monet muutkin. On äärimmäisen todennäköistä, että jokaisella on ainakin joitain näkemyksiä ja visioita maailmanparannukseen ja muuttamiseen liittyen. Kyseessä on aihe, joka menee helposti tunteisiin ja onpahan siitä saatu treffeillä kunnon kiistojakin aikaan, mutta näkisin että on parempi paikallistaa näin fundamentaaliset erimielisyydet mieluummin varhaisessa kuin myöhäisessä vaiheessa.

Kuinka te parantaisitte tai muuttaisitte maailmaa? Mikä on tällä hetkellä hyvin, mikä huonosti? Millainen toiminta innostaa juuri teitä eniten, entä mihin teillä on parhaimmat edellytykset? Millaista vaikuttamista olette harrastaneet tai harrastatte? Entä oletteko ehkä olleet jonkinlaisissa vapaaehtoistöissä, järjestöduuneissa tai vastaavissa?

17. Seksi ja seksuaalisuus

seksuaalisuus

Seksikin on niitä aiheita, joista puhuminen vaatii hieman taitoa, rohkeutta ja kykyä rakentaa luottamusta, mutta parhaimmillaan siitä puhuminen on todella antoisaa. Se on hyvä ottaa haltuun erityisesti silloin, jos treffien toivotaan soljuvan myöhemmin lihallisten ilojen puolelle. Näin voitte saada toisistanne ennakkoon sellaista ymmärrystä, joka myöhemmin vähentää ensimmäiseen yhteiseen seksikokemukseen usein liittyvää sähläämistä ja epävarmuutta.

Kuinka suhtaudutte seksiin ja seksuaalisuuteen? Mitkä aiheet sen sisällä kiinnostavat teitä? Mistä tykkäätte, mistä ette? Mitä mielenkiintoista olette kokeilleet, mitä tekisi mieli kokeilla? Mitkä ovat olleet parhaimpia, kiinnostavimpia, epätavallisimpia tai mieleenpainuvimpia seksuaalisia kokemuksianne? Entä mitä epävarmuuksia koette itsellänne olevan seksin suhteen? Kuinka koette seksuaalisuutenne kehittyneen elämän myötä? Mitä sellaista uskallatte nyt, mitä ette uskaltaneet vielä vuosi sitten?

18. Politiikka

politiikka

Politiikka on mielestäni aivan hemmetin mielenkiintoinen, ajatuksia ja tunteita herättävä aihe, josta on kiva päästä välillä vähän vääntämään. Siitä keskusteleminen kuitenkin vaatii isoa kypsyyttä. Monelle näyttäisi olevan vaikeaa hyväksyä sitä, että jotkut ihmiset näkevät maailman eri tavoin kuin itse sen näkee. Kokemukseni mukaan parhaimmat keskustelut saadaan aikaan silloin, kun kaikki eivät ole aivan samaa mieltä, mutta ovat kuitenkin halukkaita oppimaan uutta ja harkitsemaan muidenkin näkökulmia. Politiikasta jutellessa tietynlainen kypsä joustavuus on myös suuri plussa. Ainoaa oikeaa mielipidettä ei ole. Vaikka itse esimerkiksi koen itseni vasemmistolaiseksi, heitän mielelläni yläfemmat myös kokkareiden kanssa, koska heilläkin on toisinaan todella hyvää meininkiä.

Millaista politiikkaa kannatatte? Entä mikä on tämän hetken kuumin puolue? Mihin suuntaan Suomen tai maailman politiikkaa tulisi viedä? Kuka on lempipolitiikkonne? Jos hakisitte eduskuntaan, millaisen vaalikampanjan suunnittelisitte itsellenne? Entä millä räväkällä tempulla toisitte itsenne Suomen kansan tietoisuuteen?

19. Raha

raha

Raha, fyrkka, hillo, massi, mammona, krediitti, hynä, arvo, kilisevä ja kahiseva. Raha on erottamaton osa elämäämme ja sitä tulee pakostakin ajateltua varsin paljon. Siksi aihe on kaikille sekä tuttu että tärkeä. Jotkut pitävät siitä puhumista vulgaarina, mutta mikäli fiiliksesi on tämä, kannattaa ehkä tarkistaa, millaisia kielteisiä uskomuksia olet rahaan liittänyt. Raha itsessään ei ole hyvä eikä paha, kaikki riippuu siitä miten itse siihen suhtaudumme, siksi aiheesta saakin paljon mielenkiintoisia keskusteluja.

Millainen on suhteenne rahaan? Jos voittaisitte miljoonan, mitä tekisitte? Mikä on lempitapanne tienata? Mikä olisi sellainen kuukausisumma, joka riittäisi haluamaanne elintasoon? Mitä uskotte rahasta? Voiko raha lisätä onnellisuutta? Millaisia fiiliksiä liitätte rahaan?

20. Hengellisyys ja henkisyys

hengellisyys

Vaikka uskonnon merkitys on vähentynyt arjessa jo vuosikymmenten ajan, se on edelleen vahvasti läsnä monen elämässä. Lisäksi erilaiset new age -henkiset suuntaukset ovat lisänneet jo vuosikymmenten ajan suosiotaan, joten on hyvin mahdollista, että sinä ja partnerisi uskotte ainakin johonkin. Uskonasiat taas ovat sen verran henkilökohtaisia juttuja, että niistä keskustelemalla pääsee helposti varsin lähelle toista ihmistä.

Mihin uskotte tai ette usko? Onko olemassa Jumalaa tai korkeampaa voimaa? Oletteko jonkin verrattain tuntemattoman uskonsuuntauksen kannattajia? Entä mikä on suhteenne kirkkoon? Entä mitä mieltä olette suurista maailmanuskonnoista? Ovatko uskonnot siunaus vai uhka? Millaisia kokemuksia teillä on uskonnoista tai uskovaisista? Entä oletteko kokeneet uskonnollisia kokemuksia uskontoon liittymättömillä elämän osa-alueilla?

21. Rakkaus

rakkaus

Rakkaus on parasta ikinä, minun ja monien muiden mielestä. Joku taas kokee rakkauden olevan kipua ja tuskaa, jota olisi parempi välttää. Rakkaus herättää tunteita ja ajatuksia suuntaan jos toiseenkin, joten siitä saa vaikka kuinka paljon mehevää keskustelua.

Millaisia kokemuksia teillä on rakkaudesta? Mitä uskomuksia teillä on rakkauteen liittyen? Minkä tyyppistä rakkautta olette kokeneet ja millaista ette? Onko rakkautta edes olemassa?

VIELÄ HAASTAVAMMAT AIHEET

22. Traumat

traumat

Tämä on vähän sellainen aihe, ettei siihen kannata lähteä, ellei todella tiedä mitä tekee. Aiheesta jutteleminen päätyy mitä todennäköisimmin nihkeisiin fiiliksiin ja kiusalliseen hiljaisuuteen. Mikäli kuitenkin satutte partnerin kanssa olemaan hyviä tällaisten asioiden käsittelyssä, on tässä sellainen keskustelunaihe, joka vie teidät lähemmäksi toisianne kuin oikeastaan mikään muu.

Koska itse sinkkuna ollessani tapailen pääasiassa intohimoisesti itsensä kehittämiseen suhtautuvia tai sitä ammatikseen tekeviä ihmisiä (kuten valmentajia, terapeutteja, kirjailijoita ym.), olen päässyt kaluamaan aihetta paljon. Useimmille en suosittele siitä puhumista kovinkaan varhaisessa vaiheessa, mutta on hyvä pitää mielessä, että sellainenkin on mahdollista. Ihminen kehittyy siinä mitä tekee ja mitä enemmän opettelet tutustumaan uusiin ihmisiin, sitä paremmaksi siinä opit ja sitä syvempää yhteyttä opit muihin luomaan.

Jokeriaihe: Päihteet

päihteet

Päihteistä puhuminen on aina vähän riskialtista, sillä se on monien kohdalla todella vahvasti tunteisiin ja identiteettiin menevä aihe. Yksikin väärä tunnustus voi herkästi johtaa siihen, että treffinne jäävät viimeisiksi, mikäli partnerisi ei ole kanssasi ihan samoilla tasoilla. Päihteet ovat kuitenkin oleellinen osa todella monien elämää, joten jossain vaiheessa niistä täytyisi puhua kuitenkin. Jos ei nyt ensideiteillä, niin toisilla tai kolmansilla. Päihteistä puhuminen vaatii tiettyä kypsyyttä, mutta parhaimmillaan samanhenkisten ihmisten kanssa tästä saa loputtomasti hyvää juttua aikaseksi.

Millaiset ovat päihdetottumuksenne ja mieltymyksenne? Millaisia rituaaleja päihdekäyttöönne liittyy? Mitkä ovat mieleenpainuvimpia kokemuksianne? Entä hirveimpiä ja ahdistavimpia kokemuksianne? Mitä olette oppineet päihteiden avulla? Onko teillä ollut joskus ongelmia päihteiden kanssa? Mitä kaikkea olette kokeilleet? Entä mitä olisi mielenkiintoista kokeilla?

Lopuksi

Jutteleminen on taito jota oppii juttelemalla. Moni ihmissuhteissa ja deittailussa kokematon näyttää herkästi uskovan olevansa luonnostaan huono ja epävarma puhuja, mutta pääasiassa kyse on vain kokemuksen ja itsevarmuuden puutteesta. Molemmat kasvavat kyllä ajan kanssa, kunhan jaksat harjoitella.

Keskusteleminen on yksi elämän ylivoimaisesti tärkeimmistä taidoista, joten sitä kannattaa opetella vaikkei se edes kiinnostaisi. Ihminen joka ei osaa keskustella ei pärjää huonommin ainoastaan treffeillä, vaan elämässä yleensäkin. Aluksi keskustelemisen opettelu voi tietysti olla vähän nihkeäntuntuista, mutta siitä se lähtee. Ja mikä onkaan parempi ja hauskempi tilanne harjoitella keskustelemista kuin treffit!

Treffeihin ei kannata suhtautua niin haudanvakavasti kuin monet sen tekevät. Treffit ovat vain tilanne, jossa kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä tapaavat ja katselevat, olisiko tässä potentiaalia johonkin muuhunkin. Ei ole syytä tehdä tilanteesta sen isompaa kuin se on. Yksien, kaksien tai kymmenienkään treffien mokaaminen ei ole iso juttu, ellei siitä sellaista tee. Ei ole syytä hätäillä sitä, että treffeillä mokaamalla elämäsi on lopullisesti pilalla. Aina tulee uusia treffejä ja uusia ihmisiä ja ajan kanssa molemmat sen kuin paranevat.

Onnea ja hyvää fiilistä seuraavaan treffikokemukseesi!

Rakkaudella,

Jevgeni

PS. Jos kaipaat henkilökohtaisempaa opastusta itsevarmuuden lisäämiseen ja tykkäisit opiskella sitä yhdessä muiden kanssa, tutustu seuraavaan Itsevarma Minä -kurssin toteutukseen ja tule mukaan!