Ulkonäön ja olemuksen parantaminen: 3 nopeaa ja ilmaista tapaa

ulkonaon parantaminen

Ulkonäön parantaminen kiinnostaa monia, mutta se koetaan vaikeaksi. Esimerkiksi pukeutumiseen panostaminen vaatii rahaa ja vaivaa, puhumattakaan muusta ulkonäkönsä muuttamisesta, kuten kuntoilusta.

Onneksi ulkonäkönsä parantaminen onnistuu tehokkaasti myös ilman rahaa ja vaivaa. Kyse on seuraavista asioista, jotka eivät sinänsä edes muuta ulkonäköä, mutta tekevät todella hyvää olemuksellemme. Se taas on käytännön kannalta aivan sama asia kuin parempi ulkonäkökin:

1. Ryhti

Ryhti on yksittäinen elementti, joka vaikuttaa olemukseemme valtavan paljon. Ihminen, jonka ryhti on lysähtänyt ja joka kulkee hartiat kyyryssä, on huomattavasti vähemmän vaikuttavan näköinen kuin ihminen, jonka ryhti on voimakas ja suora.

2. Hymyily

Hymy on myös yksittäinen, todella tärkeä osa vaikuttavampaa olemusta. Muut ihmiset reagoivat paljon hymyilevään ihmiseen merkittävästi myönteisemmin kuin sellaiseen, jonka kasvoja hymy koristaa vain harvoin. Kyse ei tietenkään ole väkinäisestä jenkki-kestohymystä, jota näkee usein esimerkiksi asiakaspalvelijoiden kasvoilla, vaan aidosta hymystä.

3. Myönteinen ulosanti

Tämä tarkoittaa asioita kuten puheemme sisältöä, rohkeaa silmiin katsomista ja avointa ilmettä. Kiukkuisen ja sulkeutuneen näköinen mutrusuu, joka valittaa milloin mistäkin, on harvan ihmisen mieleen. Tämä on toki epäreilua, sillä täydellisessä maailmassa myös kiukkuinen mutrusuu saisi ansaitsemaansa kunnioitusta, mutta me emme elä sellaisessa maailmassa.

Omasta olemuksestaan voi onneksi tehdä viehättävämmän näiden asioiden avulla. Oma katsekontakti kannattaa pitää rohkeana, vakaana ja ystävällisenä. Maahan tuijottelusta ja pälyilevästä katseesta voi opetella eroon. Omat ilmeet kannattaa pitää avoimina ja myönteisinä. Valittamista kannattaa vähentää.

Nämä ovat aidosti tehokkaita ulkonäköä ja olemusta parantavia muutoksia

Kaikki nämä kolme vinkkiä ovat tietenkin melko itsestäänselviä ja tuttuja jokaiselle. Olen huomannut, että moni ei halua uskoa siihen, että nämä oikeasti vaikuttavat. Monen argumentti on se, että jos oma ulkomuoto ei ole fyysisestä näkökulmasta viehättävä, niin mikään hyvä ryhti, hymyily tai myönteisyys eivät sitä pelasta.

Olen samaa mieltä, että kaikkea nämä eivät tietenkään ratkaise. Seison kuitenkin vakaasti sen takana, että merkittävää vaikutusta näillä kuitenkin on. Nämä ovat myös melko nopeita ja helppoja tapoja parantaa olemustaan, joten näihin tarttumalla ei ainakaan menetä mitään. Vaikka kaikkea nämä eivät ratkaise, on niiden nettovaikutus silti vahvasti positiivisen puolella.

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia