Uudet haasteryhmät alkavat tänään

Pikainen tiedotusasia! Uudet “haasteryhmät” alkavat jälleen tänään 26.3.2017 ja mukaan mahtuu vielä!

Jos ei ehdi ensimmäiseksi kerraksi, ei hätää, mukaan saa tulla vapaasti matkan varrella. Olen itse osallistunut näihin muutaman kerran ja niistä on ollut suuri apu ihan kaikenlaisten myönteisten elämänmuutosten läpiviemisessä. Samalla on ollut todella hauskaa ja mukana on ollut mitä parhaimpia tyyppejä.

Alla linkki, josta voit lukea lisätietoja ja tämänkertaisen ryhmänvetäjän Ollin kuvaus ryhmästä. En itse ehdi tämänkertaiseen toteutukseen mukaan, mutta suosittelen tätä lämpimästi ihan jokaiselle elämänmuutoksesta kiinnostuneelle!


 

“Uusien tapojen muodostamisessa on usein haasteena se, että yksin itsensä motivoiminen voi olla haastavaa. Sitä voi käydä pari päivää lenkillä, mutta jos ei ole lenkkeilykaveria tai ihmisiä, joille jakaa uusien asioiden ja tekemisen mukanaan tuomaa innostusta, on motivaatio vaarassa lopahtaa.

Mutta mitä tapahtuu, jos ympärillä on ihmisiä, jotka ovat kaikki sitoutuneet haastamaan toisiaan? Mitä tapahtuu, jos joka viikko kokoonnut tällaisen ryhmän kanssa istumaan iltaa, joka on omistettu pelkästään itsensä haastamiselle ja toisten motivoimiselle? Mitä tapahtuu, jos olet vastuussa tekemisistäsi tälle ryhmälle ja joudut joka viikko raportoimaan miten ilmoittamasi haasteet ovat sujuneet? Mitä tapahtuu, jos yhteisiä onnistumisia juhlistetaan yhdessä porukalla?

Mitä, jos tällainen ryhmä olisi jo olemassa ja pääsisit siihen ilmaiseksi mukaan?

Kyllä, kyseinen kaltaisia ryhmäkokoontumisia on pidetty Dreamspire-yhdistyksen kautta jo useita. Uudet ryhmät ovat alkamassa sunnuntaina 26.3. ja mukaan pystyy vielä ilmoittautumaan.

Lue linkin takaa lisätietoja siitä mistä haasteryhmässä on kyse. Tervetuloa! -Olli Lukkari, Dreamspire ry:n puheenjohtaja, Haasteryhmien perustaja”