vaikeimmat taistelut kuuluvat parhaille sotureille

Moi!

Törmäsin tässä jossain päin nettiä tekstiin, jossa kirjoittaja ihmetteli itsensä kehittämisen järkevyyttä, sillä itsensä parantelu johti hänen mielestään vain entistä vaikeampiin haasteisiin ja pakkoon ratkoa entistä vaikeampia ongelmia. Sellaisia, jotka olisi ennen vain jättänyt suosiolla muiden itseään parempina pitäminään tyyppien ratkottavaksi.

Yksi tähän kirjoitukseen osoitetuista vastauksista jäi mieleeni:

“God gives his toughest battles to his best soldiers”.

Jumala antaa vaikeimmat taistelut parhaille sotilailleen.

Ymmärrän tämän niin, että vaikeimmat ongelmat ja suurimmat haasteet kuuluvat niille, jotka ne kykenevät kohtaamaan ja ratkaisemaan. Sillä jonkun ne on kuitenkin ratkaistava.

Mikset hakisi mieleesi jotain ongelmaa, johon kovasti haluaisit ratkaisun? Jotain, jonka ratkaiseminen voisi olla innostavaa, mikäli vain kokisit sen mahdolliseksi. Se voi olla jokin henkilökohtainen ongelma tai jokin suurempi, miksei jopa meitä kaikkia koskeva yhteinen ongelma.

Mitä voisit tehdä, ollaksesi valmiimpi kohtaamaan ja ratkaisemaan tämän ongelman? Täytyisikö kehittää rohkeutta? Tai ehkä joutuisit opettelemaan jonkin tarvittavan taidon?  Muuttamalla ajatusmalleja? Kehittämällä itseään jollain muulla tapaa?

Mitä voisit tehdä muuttuaksesi paremmaksi soturiksi?

Mikset aloittaisi vaikka heti?

soturi1