eroonujoudesta

Hei!

Viimeiset kuukaudet olen viettänyt osittaista hiljaiseloa, sillä huomioni on keskittynyt ensimmäisen suuren tuotteeni, “Eroon ujoudesta” –paketin työstämiseen. Paketin on määrä ilmestyä sähköisessä muodossa syyskuussa. Pakettiin olen vuodattanut kaiken oman kokemukseni paitsi omasta entisestä ujoudestani ja siitä vapautumista, myös kaiken rohkeuskouluttajana vuosien aikana keräämäni kokemuksen.

Koska ujous on yksi tämän sivuston haetuimpia aiheita ja koska monet sivuni seuraajista näyttävät olevan kiinnostuneita tietämään, kuinka ujouden kanssa voi oppia tulemaan toimeen ja jopa pääsemään siitä eroon, haluan kertoa heille tästä tulevasta paketista ensimmäisten joukossa.

Olen avannut osoitteeseen eroonujoudesta.fi sivun, jossa pääset liittymään Eroon ujoudesta –paketin odotuslistalle. Liittymislahjana tarjoan 10 ensimmäistä lukua (n. 50 sivua) pakettiin kuuluvasta Eroon ujoudesta –kirjasta. Jo näistä luvuista löydät sekä tietoa että harjoituksia ujoudesta vapautumiseen.

Mikäli ujous vaivaa ja haluaisit oppia lisää rohkeutta ja sosiaalisia taitoja, ehdotan että suuntaat sivulle ja liityt odotuslistalle, niin voit alkaa opettelemaan eroon ujoudesta jo tänään.

Koska ujous on aivan liian yleinen vaiva, olisin myös hyvin kiitollinen, jos jakaisit tuota eroonujoudesta.fi –linkkiä eteenpäin, jotta myös muut ujoudesta kärsivät löytäisivät tämän. Toimi näin: Liity odotuslistalle, minkä jälkeen sivu tarjoaa sinulle oman yksilöllisen linkkisi, jota kannattaa jakaa myös siksi, että haluan antaa viidelle eniten linkkiä jakaneelle koko paketin ilmaiseksi. Kiitos!

Palailen aiheeseen vielä myöhemmin tässä kuussa, nyt suuntaan takaisin töiden pariin, voi hyvin!

Rakkaudella,

Jevgeni