Ensivaikutelma: 7 vinkkiä paremman ensivaikutelman tekemiseen

7 VINKKIÄ PAREMMAN ENSIVAIKUTELMAN TEKEMISEEN

Hei ja tervetuloa viikoittaisen videoblogin pariin. Tällä kertaa aiheena on ensivaikutelma ja paremman ensivaikutelman tekeminen. Kuinka onnistua paremman ensivaikutelman tekemisessä? Entä kuinka vaikuttaa rennommalta ja viehättävämmältä uusien ihmisten silmissä? 

Me ihmiset olemme sellaisia olentoja, joille toisesta saatava ensivaikutelma on tärkeä ihan biologisistakin syistä. Meille on lajina kautta historian ollut erityisen tärkeä kyky, jonka avulla olemme pystyneet erottamaan ystävän ja liittolaisen potentiaalisesta vihollisesta. Kun tämä ajatus siirretään moderniin maailmaan, voidaan esimerkiksi ajatella, että kyky tehdä hyvä vaikutelma on kuin työkalu, jonka avulla autamme juuri tapaamaamme ihmistä näkemään, että olemme ennemmin ystäviä kuin “vihollisia”. Kyvyllä tehdä hyvä ensivaikutelma ikään kuin autamme muita ihmisiä tuntemaan olonsa mukavammaksi ja rennommaksi meidän seurassamme.

Mukavia katseluhetkiä :)!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia