mukava ja itsevarma

Haluaisitko olla samanaikaisesti todella mukava ja itsevarma?

Tervetuloa jälleen viikoittaisen videoblogin pariin. Tällä kertaa aiheena on toisen yritykseni Rohkeuskoulun itsevarmuusluento. Luennon aiheina on tällä kertaa 6 yllättävää itsevarmuustaitoa sekä pro-sosiaalinen & anti-mulkku lähestymistapa sosiaalisiin tilanteisiin.

Halusin nostaa tätä aihetta esiin siksi, että erityisesti moni sosiaalisesti epävarma ja ujo ihminen tuntuu yhdistävän itsevarmuuteen ajatuksen, että itsevarmuus on väkisinkin jollain tavalla mulkkumaista ja ilkeää. Tämä on ongelmallinen ajatusmalli siksi, että se käytännössä lisää vastustustamme itsevarmuuden oppimista kohtaan. Miksi sitä edes haluaisi tulla itsevarmaksi, jos itsevarmuus tarkoittaa sitä, että meistä tulee samalla mulkusti käyttäytyviä ihmisiä? Tästä syystä käyn luennolla läpi sitä, kuinka usein juuri mulkkumaisuutta vähentävät ajatus- ja toimintamallit ovat niitä, jotka samalla lisäävät itsevarmuutta. Kaikkein itsevarmimmat ihmiset ovat kokemukseni mukaan heitä, jotka ovat samalla kaikkein vähiten mulkkuja.

Mukavia kuuntelu- ja katseluhetkiä :)

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni