Tunnetko itsesi riittämättömäksi? Kyky käsitellä häpeää on nykypäivänä supertärkeä taito!

Tunnetko itsesi riittämättömäksi Kyky käsitellä häpeää on nykypäivänä supertärkeä taito

Hei! Jälleen on viikoittaisen videoblogin aika. Tällä kertaa aiheena on häpeä ja riittämättömyys. Nämä ovat jossain määrin oikeastaan jokaista meistä koskettavia, huippuyleisiä ja huippuluonnollisia tunteita, joiden olemassaolo kuitenkin tuntuu usein valtavan pahalta.

Puhun tämänkertaisella videolla siitä, miksi kyky käsitellä häpeän, huonommuuden ja riittämättömyyden tunteita on yksi nykypäivän ylivoimaisesti tärkeimmistä tunnetaidoista.  Mitä paremmin osaamme tulla toimeen näiden tunteiden kanssa, sitä mukavammaksi elämä muodostuu pitkällä aikavälillä.

Mukavia katseluhetkiä!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

laheisriippuvuus

Läheisriippuvuus ja sen hoito

Tänään aiheenamme on läheisriippuvuus. Sillä tarkoitetaan tilaa, jossa henkilö on niin voimakkaasti kiinni toisessa ihmisessä, että se vaikuttaa haitallisesti hänen omaan elämään ja hyvinvointiin. Läheisriippuvainen henkilö yrittää usein kontrolloida suhteen toista osapuolta ja pitää hänet lähellään.

Lue lisää »