Jos pitäisi opetella vain muutama keskustelujen kannalta tärkeä taito, mitä ne olisivat? 

Keskusteleminen sinäällään ei vaadi kovinkaan kummoisia taitoja. Se on kuin yksinkertaista tennispeliä: toinen sanoo jotain, toinen sanoo siihen jotain, toinen sanoo siihen jotain, toinen sanoo siihen jotain… Kuitenkin tämän yksinkertaisen puhetenniksenkin saa mokattua tai tehtyä toiselle osapuolelle epämiellyttäväksi loputtoman monella tavalla. Usein onnistumme tässä itsekin sitä tajuamattamme.

Siksi tällä videolla esittelen mielestäni 4 tärkeintä keskustelun perustaitoa, jotka on mietitty varta vasten sen kannalta, että nämä oikein hoitamalla “ei ainakaan mokaa”. Vaikka ei osaisi mitään muuta kuin nämä, niin pääsee jo todella pitkälle! Jos tavoitteesi siis on käydä mukavia keskusteluja, joissa sekä sinä, että toinen osapuoli viihtyvät, niin vilkaise allaoleva video. Mukavia katseluhetkiä! :)

Onnistu keskusteluissa: Hyvän keskustelijan 4 perustaitoa

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni