Itsevarmuus: Eroon sosiaalisesta jännittämisestä -verkkokurssi ilmestymässä pian!

nimipohja

Ilolla ilmoitan, että tämän vuoden suurprojekti, “Itsevarmuus” -verkkokurssi on ilmestymässä vuodenvaihteessa. Kyseessä on nyt jo yli pari vuotta vanhan Eroon ujoudesta -kirjan perillinen, valtavankokoinen tietopläjäys sosiaalisen itsevarmuuden oppimisesta ja epävarmuuksien, ujouden ja jännittämisen päihittämisestä.

Kyseessä on verkkokurssi, eli omaan tahtiin opiskeltava, videosta, äänestä, tekstistä ja tehtävistä koostuva kokonaisuus, jota voi käyttää omalta tietokoneeltaan, tabletiltaan tai kännykältään. Tai miksei halutessaan tulostaa paperillekin.

Kurssille olen kerännyt hyvin kokonaisvaltaisesti ajankohtaisinta ja parasta, tieteeseen perustuvaa tietoa sosiaalisten pelkojen ja epävarmuuksien voittamisesta sekä omanarvontunteen kehittämisestä. Mikäli kamppailet sosiaalisen ahdistuksen, heikon itsetunnon tai erilaisten sosiaalisten pelkojen kanssa, tähän kannattaa tutustua.

Pienenä tutustumislahjana kirjoitin myös ilmaisen “10 toimivaa keinoa sosiaalisen jännittämisen vähentämiseen” -oppaan, jonka voit ladata liittymällä Itsevarmuus -verkkokurssin tiedoituslistalle. (Listalle liittyminen ei sido mihinkään, tulet lähinnä saamaan tietoa kurssin tarkemmista ilmestymispäivämääristä sekä joitain itsevarmuusvinkkejä).

Voit ladata oppaan sosiaalisen jännittämisen vähentämiseen sekä tutustua tulevaan verkkokurssiin tämän linkin takaa!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

uudistumisen aika

Uudistumisen aika

Hei, ja toivottavasti teille kuuluu hyvää! Olen päivittänyt tätä blogia viime aikoina suhteellisen harvoin. Osittain syy on ollut se tavanomainen: kiire. On ollut kouluhommia, on

Lue lisää »