Vihaajat vihaa #1: Kuinka diilata vihaajien kanssa

VIHAAJAT

Kuinka diilata vihaajien kanssa? Tämä on yksi yleisimpiä kysymyksiä, joita olen viestiboksiini Youtubessa saanut. Vihaajien kanssa diilaamiseen on monia keinoja, joista tällä videolla esittelen yhden.

“Vihaajat” tarkoittaa selvälle suomelle käännettynä nykypäivän nettislangissa ihmisiä, jotka eivät oikein tykkää siitä, mitä joku tietty ihminen tekee. Vihaaja saattaa esimerkiksi käydä toistuvasti kommentoimassa ikäviä asioita vihaamisensa kohteen Youtube-videoihin tai blogiin tai muulla tavoin pyrkiä osoittamaan, ettei oikein tykkää jonkun meiningeistä.

Tällainen saattaa tietysti mietityttää monia, jotka ehkä haluaisivat aloittaa blogin tai videoblogin, mutta pelkäävät joutuvansa vihaajien kohteeksi. Aihe on jo pitkään ollut ajankohtainen ja nykymaailmassa se on sosiaalisen median käytön ja esimerkiksi nettikiusaamisen lisääntyessä jatkuvasti ajankohtaisempi.

Mukavia katseluhetkiä!

Vihaajat vihaa #1: Kuinka diilata vihaajien kanssa

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia