DRAMATISOINTI: Pikatekniikka pahan mielen päihittämiseen!

DRAMATISOINTI Pikatekniikka pahan mielen päihittämiseen

Hei ja tervetuloa taas viikoittaisen videoblogin pariin. Tällä kertaa käsittelen eräänlaista pikatekniikkaa, jolla päästä hetkeksi eroon mielipahasta. Mikään kokonaisvaltainen ratkaisu tämänkertainenkaan tekniikka ei ole, mutta se on oikein kätevä ajoittaiseen ja pieneen pahan mielen eliminoimiseen.

Tällaisiin pieniin työkaluihin kannattaa suhtautua ihan samoin, kuin työkaluihin oikeassakin elämässä. Et välttämättä tarvitse työkalupakissasi olevaa kulma-avainta kovin usein, mutta kun polkupyörän ratti kerran vuodessa pitää kiristää, on mukavaa, että kulma-avain sieltä pakin pohjalta löytyy.

Mukavia katseluhetkiä :)!

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia

laheisriippuvuus

Läheisriippuvuus ja sen hoito

Tänään aiheenamme on läheisriippuvuus. Sillä tarkoitetaan tilaa, jossa henkilö on niin voimakkaasti kiinni toisessa ihmisessä, että se vaikuttaa haitallisesti hänen omaan elämään ja hyvinvointiin. Läheisriippuvainen henkilö yrittää usein kontrolloida suhteen toista osapuolta ja pitää hänet lähellään.

Lue lisää »