Asenne parempiin ihmissuhteisiin: Kunnioita muiden taistelua

Asenne parempiin ihmissuhteisiin Kunnioita muiden taistelua

Hei! Tervetuloa tämän viikon videoblogin pariin. Aiheena on tällä kertaa paremmat ihmissuhteet ja kunnioitus.

Puhun videolla asenteesta, joka tekee ihmissuhteistamme parempia ja inhimillisempiä. Puhumme usein muiden kunnioittamisesta, mutta yleinen ja usein yllätyksenä tuleva ongelma on se, ettei tämä muita kohtaan tuntemamme kunnioitus välity muille asti. Me ikään kuin koemme kunnioittavamme muita, mutta kunnioituksen kohde on siitä usein tietämätön.

Yksi syy tähän on se, ettemme useinkaan kovin näkyvästi tuo esiin sitä, että tunnustamme muiden elämässä olevia haasteita ja ongelmia, vaan usein jopa pyrimme välttämään niistä puhumista.

Meillä kaikilla ihmisillähän on tavalla tai toisella vaikeaa. Muiden “taistelun” avoimesti kunnioittaminen ja muiden väheksymisestä luopuminen tekee meistä paitsi yleisesti parempia tyyppejä, myös johtaa siihen, että muiden ihmisten on mukavampi olla kanssamme. Tästä lisää videolla.

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni

Aiheeseen liittyviä kirjotuksia