Kurssit ja valmennukset

Vahvista sosiaalista itsevarmuuttasi

Teen työkseni sosiaaliseen itsevarmuuteen ja haastavien sosiaalisten tilanteiden kohtaamiseen liittyvää koulutusta, luentoja ja työpajoja. Tarjoan sekä ryhmille, että yksilöille suunnattuja valmennuksia erilaisiin sosiaalisuuden haasteisiin.

Alla on listattuna tällä hetkellä tarjoamani kurssit ja valmennuspalvelut. Kiitos tutustumisesta!

itsevarmuus verkkokurssi

Itsevarmuus: Eroon sosiaalisesta jännittämisestä -verkkokurssi

Itsevarmuus: Eroon sosiaalisesta jännittämisestä -verkkokurssi on tehokas ja laaja kokonaisuus sosiaalisten pelkojen, jännittämisen ja ahdistuneisuuden omahoitoon.

Kurssi perustuu tutkittuun tietoon ja pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) metodeihin.

Mikäli ujous, sosiaalinen epävarmuus ja jännittäminen sosiaalisissa tilanteissa vaivaa, tämä kurssi on juuri sinulle. 

rohkeuskoulun miesvalmennus logo v1 630x282 1

Rohkeuskoulun miesvalmennus

Onko mielessäsi jokin mieheyteen liittyvä haaste? Miehenä oleminen on toisinaan raskasta, eikä siitä aina kehtaa avoimesti puhua. 

Miesvalmennus on “no bullshit” -otteella toteutettua, asiallista keskustelu- ja ongelmanratkaisuterapiaa miehille. 

rohkeuskoulun esiintymisvalmennus logo v1 630x282 1

Rohkeuskoulun esiintymisvalmennus

Odottaako sinua julkista esiintymistä vaativa tilanne? Oletko ehkä lupautunut pitämään puheen ystävän häissä tai lapsesi valmistujaisissa, mutta tuleva tilanne jännittää kovasti?

Ei hätää. Esiintymisvalmennuksessamme tunnistamme syyt jännittämisen taustalta ja etsimme niihin ratkaisut pehmeästi ja inhimillisesti. 

rohkeuskoulun tehovalmennus v1 630x282 1

Rohkeuskoulun tehovalmennus

Sosiaaliseen itsevarmuuteen liittyvät haasteet ovat usein yksilöllisiä ja vaativat siksi yksilöityä lähestymistapaa. Tehovalmennuksessa pyrimme tunnistamaan, kuinka juuri sinun haasteesi saadaan ratkeamaan.