Kurssit ja valmennukset
(Vahvista sosiaalista itsevarmuuttasi)

Teen työkseni sosiaaliseen itsevarmuuteen ja haastavien sosiaalisten tilanteiden kohtaamiseen liittyvää koulutusta, luentoja ja työpajoja. Tarjoan sekä ryhmille, että yksilöille suunnattuja valmennuksia erilaisiin sosiaalisuuden haasteisiin. 

Alla on listattuna tällä hetkellä tarjoamani kurssit ja valmennuspalvelut. Kiitos tutustumisesta!  


Eroon jännittämisestä

eroon jännittämisestä verkkokurssi

Häiritseekö sosiaalinen ahdistuneisuus ja jännittäminen elämääsi? Kyseessä on yleinen, mutta vaiettu vaiva, josta voi onneksi päästä eroon. Tässä tärkeimmät opit jännittämisen vähentämiseen verkkokurssin muodossa.

Rohkeuskoulun tehovalmennus

rohkeuskoulun tehovalmennus v1

Sosiaaliseen itsevarmuuteen liittyvät haasteet ovat usein yksilöllisiä ja vaativat siksi yksilöityä lähestymistapaa. Tehovalmennuksessa pyrimme tunnistamaan, kuinka juuri sinun haasteesi saadaan ratkeamaan.

Rohkeuskoulun esiintymisvalmennus

rohkeuskoulun esiintymisvalmennus logo v1

Odottaako sinua julkista esiintymistä vaativa tilanne? Oletko ehkä lupautunut pitämään puheen ystävän häissä tai lapsesi valmistujaisissa, mutta tuleva tilanne jännittää kovasti?

Ei hätää. Esiintymisvalmennuksessamme tunnistamme syyt jännittämisen taustalta ja etsimme niihin ratkaisut pehmeästi ja inhimillisesti.

Rohkeuskoulun miesvalmennus

rohkeuskoulun miesvalmennus logo v1

Onko mielessäsi jokin mieheyteen liittyvä haaste? Miehenä oleminen on toisinaan raskasta, eikä siitä aina kehtaa avoimesti puhua. Miesvalmennus on "no bullshit" -otteella toteutettua, asiallista keskustelu- ja ongelmanratkaisuterapiaa miehille.


Suosittelen myös: verkkokurssit kehon fyysiseen hyvinvointiin

Fyysinen hyvinvointi on vähintään yhtä tärkeää kuin henkinenkin hyvinvointi. Pidän itse huolta kunnostani ja lihasteni hyvinvoinnista näillä laadukkailla fysioterapia-verkkokursseilla. En halua käyttää liikuntaan ja lihashuoltoon aikaa, mutta haluan voida hyvin. Näissä löytyy samanaikaisesti sekä laatu, että tehokkuus.

Nämä kurssit tarjoaa Kunnontuki -niminen yritys, jonka perustajat tunnen henkilökohtaisesti ja joiden palveluita olen käyttänyt aiemminkin. Kokemus on ollut hyvä ja palvelu paitsi asiantuntevaa, myös tuloksellista.

Älä kärsi niskajumeista -verkkokurssi

älä kärsi niskajumeista kunnon tuki

Verkkokurssi niskan seudun hyvinvointiin. Teen itse paljon istumatyötä, minkä vuoksi niska kipeytyi aiemmin herkästi. Kipeä niska taas ei tee ketään iloiseksi. Tämän kurssin tekniikoilla vaivasta pääsee eroon.

Tutustu kurssiin tarkemmin täältä.

Kunnon kotitreenit -verkkokurssi

kunnon kotitreenit kunnon tuki

Verkkokurssi tehokkaaseen ja keholle hyvää tekevään kotiliikuntaan. Kurssi yhdistää keholle terveelliset tavat liikkua (vältä venähdykset ja paikkojen rikki meneminen) tehokkuuteen ja hyviin tuloksiin. Treenit eivät vaadi erikoisvälineitä, vaan onnistuvat kokonaan kotioloissa.

Tutustu kurssiin tarkemmin täältä.

Start Your 7 Day Free Trial

Enter your details below to get instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close