Seuraava ”Itsevarma Minä” -kurssi 24.9. – 1.10. Ilmoittautuminen auki!

fb_event_psd

Haluatko lisää itsevarmuutta? Haluatko elämäsi olevan helpompaa, rennompaa ja nautinnollisempaa? Koetko epävarmuuden vaikuttavan elämääsi kielteisesti?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen KYLLÄ, ”Itsevarma Minä” –kurssi on juuri sinua varten. Tulemalla mukaan nostat itsevarmuutesi uudelle tasolle.

Itsevarma Minä -kurssi on suunnattu:

 • Sinulle, joka haluat nauttia helppoudesta, vapaudesta ja itsevarmuudesta sosiaalisissa tilanteissa.
 • Sinulle, joka haluat eroon stressistä ja peloista sosiaalisissa tilanteissa.
 • Sinulle, joka olet kyllästynyt varomaan itseäsi ja haluat vihdoin elää ilon, innostuksen ja vapauden kautta.
 • Sinulle, joka haluat eroon ujoudesta ja epävarmuudesta.

Mitä hyödyt ”Itsevarma Minä” -kurssista?

 • Opit tehokkaita rohkeus- & pelonhallintatekniikoita sekä niiden soveltamista niin arjessa kuin elämäsi tärkeissä tilanteissa.
 • Opit ymmärtämään epävarmuuttasi ja pelkojasi sekä suhtautumaan niihin kehittävästi ja myönteisesti.
 • Opit rohkeuden kehittämisessä välttämättömän asenteen.
 • Opit luomaan itsellesi tuloksia takaavan rohkeusharjoitussuunnitelman, jonka avulla kykenet harjoittelemaan ja saamaan tuloksia myös itsenäisesti.
 • Saat lisää luottamusta itseesi ja kasvatat pysyvästi itsevarmuuttasi.
 • Pääset oppimaan, kasvamaan ja viihtymään muiden samanmielisten ja motivoituneiden ihmisten seurassa.

Kurssilaiset ovat kertoneet kokemuksistaan esimerkiksi näin:

”Tykkäsin luontevasta esiintyjästä, jolla oli hyvä ulosanti ja joka oli avoin ja huomioonottava! Kurssilla oli paljon hyviä ja hyödyllisiä ajatuksia.”

itsevarma minä 1

Osallistujia kesältä 2014

”Tykkäsin toiminnallisista harjoituksista, meditaatiosta, sopivan kokoisesta ryhmästä ja hyvästä kouluttajasta. Erityisesti tykkäsin siitä, että kouluttaja tarttui hyvin siihen, millaisia puheenvuoroja osallistujilta tuli ja osasi aina kertoa jotain syventävää!”

Osallistujia talvelta 2016

Osallistujia  2016 Huhtikuulta

”Koin kaiken kurssilta hyödylliseksi ja tärkeäksi! Nyt on itsestään kiinni, kuinka opittua lähtee soveltamaan :)! Kurssista jäi uber-positiivinen fiilis ja nyt on kova motivaatio itsensä kehittämiseen. Kiitos!”

Kaikkien kurssiemme keskiarvoksi osallistujat ovat antaneet kauniit 4,8 pistettä (5,00 ollessa täydellinen), eli kurssin sisällöt ja henki ovat todellakin maistuneet. Oletko sinä seuraavien osallistujien joukossa?

Jos haluat kehittää itsevarmuuttasi, kannattaa toimia nyt. 

 • AJANKOHDAT: Kurssi on kaksipäiväinen ja päivät ovat LA 24.9 ja LA 1.10 klo 11-15
 • KURSSIN HINTA: 70 € varhaiselle ostajalle (norm. 99 €)
 • PAIKKA: Pasila, Helsinki (tarkemmat osoitetiedot ovat kuitissa)

>> ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ <<

ilmoittaudu tästä

Kuten kaikilla palveluillamme, on kurssilla 100 % tyytyväisyystakuu.

Nähdään kurssilla!

Rakkaudella,

Jevgeni Särki, rohkeuskouluttaja

Kouluttaja Jevgeni Särki

3 syytä siihen, miksi toisinaan kannattaa olla se, joka laittaa asioita tapahtumaan

AKTIIVISUUS

Yksi suuri asia, joka on todella monen ihmisen kasvun, kehittymisen sekä elämässä viihtymisen tiellä on ”joku muu hoitaa” –asenne. Haluamme jonkin tapahtuvan, mutta emme viitsi, osaa tai uskalla itse tehdä asian eteen mitään, vaan odotamme, että ”joku muu hoitaa”. Laiskana ihmisenä ymmärrän tämän täysin, koska hei, ei sitä itse oikein viitsisi mitään tehdä. Ongelmaksi tämä kuitenkin muodostii siinä vaiheessa, kun kukaan muukaan ei hoida. Sitten ollaan ilman ja harmistuneina fiilistellään sitä, kuinka ikävää on olla ilman.

Tätä näkee niin parisuhteissa, uraelämässä kuin vähän kaikessa muussakin: ”Olispa tääkin toteutettu järkevämmin. Olisipa mun kumppani vähän erilainen. Olisipa jossain jotkut hyvät bileet.” Olisipa, olisipa, olisipa. Asioissa on puutteita, kun ”kukaan muu” ei ole hoitanut niitä kuntoon. Kyseessä on vähän sellainen ”istun naulan päällä”-tyyppinen ilmiö. Naula tekee kipeää, mutta ei tarpeeksi kipeää, jotta jaksaisit vaihtaa paikkaa, joten tyydyt mieluummin valittamaan siitä että hei, nyt tekee kipeää.

Viime vuosina olen alkanut pikkuhiljaa opettelemaan tästä passiivisen kärsijän roolista pois. Ei se kokonaan ole poisjäänyt eikä varmaan tulekaan jäämään, sillä hei, passiivisuus on kivaa ja rentoa. Jossain määrin olen kuitenkin aktiivisuutta lisännyt ja opetellut hoitamaan kuntoon niitä asioita, joiden kohdalla olisin ennen odottanut ”jonkun muun” hoitavan ne. Tällä on ollut muutamia hyviä vaikutuksia elämääni:

1. Aktiivisessa roolissa oleminen kasvattaa sinua ihmisenä ja siten helpottaa elämää pitkällä aikavälillä

Itse olen pohjimmiltani niin laiska kaveri, että mielelläni välttelisin aktiivisuutta ja varsinkin kaikenlaista vastuuta. En kuitenkaan tee niin, koska aktiivisuus kasvattaa ja kehittää minua ihmisenä. Kun otan aktiivisen roolin, joudun väkisinkin kohtaamaan tilanteita aivan uudella tavalla. Joudun tekemään asioita, joita en ole ennen tehnyt ja ratkomaan ongelmia, joita en ole ennen ratkonut. Se on välillä vähän hankalaa, mutta hankaluudet kasvattavat. Mitä enemmän hankalia tilanteita kohtaan, sitä osaavammaksi opin ja sitä helpommaksi elämäni ajan kanssa muuttuu.

2. Halukkaita, passiivisia tilaisuuteen tarttujia on oikeasti todella paljon ja kiitosta jaetaan usein avokätisesti

Todella – ja nyt korostan että todella, todella, todella – monet ihmiset odottavat, että joku muu laittaa asioita tapahtumaan. He ovat valmiita tarttumaan tilaisuuksiin heti, kun joku laittaa pyörät liikkeelle. On hyvä tietää, että tällaisia ihmisiä on paljon, sillä se poistaa pelkoa siitä, että ketään ei kiinnostaisi ja ettei kukaan arvostaisi sitä, että näet vaivaa yhteisten asioiden eteen. Kyllä ihmisiä kiinnostaa, he eivät vain usein halua ottaa itse aktiivista roolia.  Kun joku sen ottaa, muut osaavat kyllä arvostaa sitä. Kiitoksen saaminen on ainakin minusta todella kivaa.

Kun näen vaivaa ja järkkään bileet, saan yllättävän paljon kiitosta. Kun hoidan töissä kuntoon jonkin asian, joka on repsottanut jo kuukausien tai vuosien ajan, saan kiitosta. Kun hion kuntoon jonkin pienen, mutta ärsyttävän epäkohdan, saan kiitosta. Kun jaksan järkkää ystävilleni jonkin kivan yhteisaktiviteetin, saan kiitosta. Se on aika kivaa.

3. Aktiivisessa roolissa oleminen kasvattaa auktoriteettia ja statusta

Eihän tällaista sovi ääneen myöntää, mutta pääasiassa ihmiset nauttivat siitä, että heillä on statusta ja auktoriteettia. Status ja auktoriteetti taas ovat asioita, jotka ansaitaan tekemisen avulla. Mitä hienompia juttuja teet, sitä korkeammaksi statuksesi kasvaa. Status kasvaa kuitenkin myös pienten tekojen ja saavutusten kautta. Niinkin pieni asia kuin se, että järjestät pienet kivat illanistujaiset kavereillesi laittaa otsaasi leiman: ”Tyyppi, joka järjestää hyviä illanistujaisia”.

 • Millaisia leimoja sinä haluaisit otsaasi?
 • Missä asioissa voisit ottaa aktiivisemman roolin? Mitä oppisit jos ja kun sellaisen ottaisit?
 • Millaista yhteistä hyvää voisit edistää aktiivisemman roolin kautta?

Rakkaudella,

Jevgeni

Näin saat ihmiset pitämään itsestäsi: Korkeatasoisen kuuntelun taito

 

KUUNTELU

Videobloggasin eräästä sosiaalisesta taidosta, jolla on valtavasti merkitystä elämässä onnistumisessa ja hyvän fiiliksen luomisessa ympärilleen, nimittäin korkeatasoisen kuuntelun taidosta. Tsekkaa video alta tai tämän linkin takaa :)

1 2 3 133 134