eron käsittely

Tervetuloa viikoittaisen videoblogin pariin. Tänään aiheena on jälleen eron käsittely.

Onko erosta kulunut jo pidempi aika, mutta olet yhä mielestäsi liian kiinni ex-kumppanisi ajattelussa? Tämä on hyvin yleistä ja itsellenikin tuttua. Sitä tavallaan tuntisi olevansa jo valmis siirtymään eteenpäin, mutta jostain syystä se ex-kumppani vain aina ui jotenkin takaisin mieleen. Siksi tämän kertaisella videolla jaan erään hieman epämiellyttävän, mutta tehokkaan mielikuvaharjoituksen exän ajattelemisesta irtaantumiseen :)

*TÄYDENNYS: Tästä harjoituksestahan tulee helposti aika hemmetin ikävä fiilis. Se on ihan okei, eikä huonoissa fiiliksissä ole mitään vikaa. Niitä ei tarvitse torjua, eikä niitä tarvitse arvottaa (“en halua tuntea näin, tämä on huono tunne”). Kaikki fiilikset ovat okei ja niiden voi antaa tulla. Tarkoitus on juurikin kohdata ne, tottua niiden kohtaamiseen ja sitä kautta siirtyä askeleen lähemmäs irtipäästämistä. Elämä jatkuu huonoista fiiliksistä huolimatta ja ajan kanssa nekin tulevat helpottumaan. Harjoituksen tarkoitus on nostattaa näitä huonoja fiiliksiä nyt, jotta niiden käsittely voisi alkaa.

 

PS. Jos tykkäsit tästä, niin voit halutessasi vilkaista myös muita videoita videoblogistani. Täydellinen videolistaus löytyy täältä. Kiitos paljon!

PPS. Otan myös mielelläni vastaan aihe-ehdotuksia videoita ja tekstejä varten, niitä voi laittaa osoitteeseen elaparemmin@elaparemmin.fi, kiitos!

Rakkaudella,

Jevgeni